Θεόδωρος Αμπατζόγλου

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors

Υπό τον Δήμαρχο Αμαρουσίου Θεόδωρο Αμπατζόγλου η σύσκεψη των Δημοτικών υπηρεσιών «Γραμμή Δημότη, Πράσινο, Καθαριότητα, Εξωτερικά Συνεργεία»

Την προσοχή όλων των εμπλεκομένων υπηρεσιών (Γραμμή Δημότη, Πράσινο, Καθαριότητα, Εξωτερικά Συνεργεία) για την καλύτερη εξυπηρέτηση του Μαρουσιώτη πολίτη ζήτησε ο Δήμαρχος Θεόδωρος Αμπατζόγλου κατά τη σύσκεψη που πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή 22 Ιουλίου 2022 παρουσία της Αντιδημάρχου Περιβάλλοντος & Ποιότητας Ζωής και υπεύθυνης για την υπηρεσία «Γραμμή Δημότη – 15321» Ρένας Χαλιώτη.

Ο Δήμαρχος κατά τη διάρκεια της παρέμβασης του παρουσίασε τις ενέργειες της Διοίκησης που αφορούν στην προμήθεια νέου εξοπλισμού (πληροφοριακού, μηχανοκίνητου και εργαλείων) αλλά και την κατάσταση που σχετίζεται με την ενίσχυση του έργου του προσωπικού.

Ο κ. Θ. Αμπατζόγλου τόνισε τη σημασία που έχει η καλή συνεργασία των τμημάτων και η απαραίτητη χρήση των νέων τεχνολογικών βοηθημάτων που επιτρέπουν την οργάνωση της δουλειάς, αλλά κυριότερα την εξυπηρέτηση του πολίτη που απευθύνεται στη Γραμμή Δημότη – 15321.

Τέλος ο Δήμαρχος ευχαρίστησε όλους τους υπαλλήλους για την προσφορά τους, που ειδικά κατά τους καλοκαιρινούς μήνες γίνεται δυσκολότερη λόγων των καιρικών συνθηκών και που είναι ακόμη πιο απαιτητική εξαιτίας της αντιπυρικής περιόδου.

The gallery was not found!
Scroll to Top