Θεόδωρος Αμπατζόγλου

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors

Υπό την Αιγίδα του Δήμου Αμαρουσίου διοργανώθηκε το πρώτο “night outdoor spinning event” στην Ελλάδα

Θ. Αμπατζόγλου: Η ποδηλατοδρομία γίνεται ετήσιος θεσμός στο Μαρούσι

Την απόφαση του Δημάρχου Αμαρουσίου Θεόδωρου Αμπατζόγλου να θεσμοθετήσει ετησίως τουλάχιστον μία μεγάλη εκδήλωση ποδηλατοδρομίας στο Μαρούσι, ανακοίνωσε ο Αντιδήμαρχος Πολιτισμού & Αθλητισμού Γιάννης Νικολαράκος, κατά τη διάρκεια του πρώτου “night outdoor spinning event” στην Ελλάδα, που διοργανώθηκε από το κανάλι Open Beyond, υπό την αιγίδα του Δήμου Αμαρουσίου στην πλατεία Ευτέρπης.

Ειδικότερα για το θέμα αυτό ο κ. Νικολαράκος δήλωσε:

«Το Μαρούσι είναι παγκόσμιο σημείο αναφοράς για τον αθλητισμό, ως εκ τούτου χαιρετίζουμε την εκδήλωση του Open και προάγει τον αθλητισμό και τον εθελοντισμό δεδομένου ότι όλο αυτό που γίνεται εδώ απόψε αφορά σε καλό σκοπό.

Με την ευκαιρία θέλω να σημειώσω πως η νέα Δημοτική Αρχή Αμαρουσίου θα δώσει ακόμη μεγαλύτερη ένταση στις μαζικές αθλητικές εκδηλώσεις που φέρνουν τον κόσμο πιο κοντά αλλά και μαθαίνουν τους συμπολίτες μας να ζουν με έναν πιο υγιή τρόπο.

Και με αφορμή τη σημερινή εκδήλωση που έχει ως θέμα το ποδήλατο θέλω να ανακοινώσω πως με εντολή του Δημάρχου μας κ. Αμπατζόγλου ξεκίνησαν ήδη οι διαδικασίες έτσι ώστε κάθε χρόνο να διενεργείται τουλάχιστον μία μεγάλη ποδηλατική εκδήλωση, για μικρούς και μεγάλους που θα τονώσει περαιτέρω το αθλητικό προφίλ του Δήμου μας εντός και εκτός των τειχών, προάγοντας την ήπια σωματική άσκηση και φυσικά παράγοντας πλούτο για την πόλη μας”.

 

Σχετικά αρχείαΥπό την Αιγίδα του Δήμου Αμαρουσίου διοργανώθηκε το πρώτο “night outdoor spinning event” στην Ελλάδα_1

 

Scroll to Top