Θεόδωρος Αμπατζόγλου

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors

Ξεκινούν την Τρίτη 6 Σεπτεμβρίου οι εγγραφές στα ΚΔΑΠ του Δήμου Αμαρουσίου, για την περίοδο 2022-2023

Ξεκινούν την Τρίτη, 6 Σεπτεμβρίου οι εγγραφές  για τα Κέντρα Δημιουργικής Απασχόλησης του Δήμου Αμαρουσίου (ΚΔΑΠ), στο Κέντρο Τέχνης και Πολιτισμού (Βασ. Σοφίας 85, Μαρούσι, στον 1ο όροφο).

Το πρόγραμμα δημιουργικής απασχόλησης απευθύνεται σε παιδιά ηλικίας από 5 έως 12 ετών του Δήμου Αμαρουσίου και υλοποιείται από την Κοινωφελή Επιχείρηση του Δήμου (ΚΕΔΑ), σε συνεργασία με τον Ανθρωπιστικό μη Κερδοσκοπικό Σωματείο «ΕΧΩ ΤΗ ΔΥΝΑΜΗ».

Τα παιδιά στα Κέντρα Δημιουργικής Απασχόλησης συμμετέχουν σε δραστηριότητες αθλητισμού, μουσικής, καλλιτεχνικές αλλά και εκπαιδευτικές δραστηριότητες, στο πλαίσιο του προγράμματος «Προσχολική Αγωγή και Δημιουργική Απασχόληση Παιδιών».

Για την εγγραφή των παιδιών στα Κέντρα Δημιουργικής Απασχόλησης, αλλά και για οποιαδήποτε διευκρίνηση, παρακαλούνται οι ενδιαφερόμενοι να επικοινωνούν στα τηλέφωνα: 2117505597 και 6908888170 και στο Email: kdapdimosmaroussi@gmail.com.

 

Τα οριστικά αποτελέσματα για τα vouchers έχουν ανακοινωθεί και όσοι έχουν κάνει αίτηση μπορούν να δουν τα αποτελέσματα στο site της ΕΕΤΑΑ (www.eetaa.gr).

Για τη συμμετοχή των παιδιών στα ΚΔΑΠ διατίθενται ιδιωτικά πακέτα για τις οικογένειες που δεν έχουν εγκριθεί μέσω voucher. Θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας.

Scroll to Top