Θεόδωρος Αμπατζόγλου

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors

Ξεκίνησε ομαλά η Εκπαιδευτική λειτουργία στα σχολεία του Αμαρουσίου Επιστολή του Δημάρχου Αμαρουσίου Θ. Αμπατζόγλου προς τους Εκπαιδευτικούς

Θ. Αμπατζόγλου: «Ο Δήμος στο πλευρό της εκπαιδευτικής κοινότητας»

Ξεκίνησε ομαλά η Εκπαιδευτική λειτουργία στα σχολεία του Αμαρουσίου, σύμφωνα με τις κατευθυντήριες οδηγίες των Υπουργείων Παιδείας και Υγείας και με τη συνδρομή των Σχολικών Επιτροπών και Παιδείας του Δήμου. Τα θέματα των εκπαιδευτικών υποδομών και αναγκαίων μέσων (ασφάλειας και υγιεινής), εξετάζονται καθημερινά από τα στελέχη των αρμόδιων Επιτροπών του Δήμου σε συνεργασία με τους Δντές των Σχολείων.

Για την προσπάθεια που κατέβαλαν οι εκπαιδευτικοί λειτουργοί, το διάστημα της επιβολής των έκτακτων μέτρων, προκειμένου κανείς μαθητής να μην στερηθεί το αγαθό της παιδείας και της γνώσης, τους συνεχάρη ο Δήμαρχος Αμαρουσίου Θεόδωρος Αμπατζόγλου, με την ακόλουθη επιστολή:

«Αξιότιμοι Εκπαιδευτικοί λειτουργοί του Αμαρουσίου,

Με την επανέναρξη της  σχολικής  χρονιάς, οφείλουμε να σας  συγχαρούμε και να σας  ευχαριστήσουμε  για την αποφασιστικότητά σας στη συνέχιση του εκπαιδευτικού έργου, όλο το προηγούμενο διάστημα, υπό τις αντίξοες συνθήκες που επιβλήθηκαν λόγω των έκτακτων μέτρων.

Η επανεκκίνηση της σχολικής δραστηριότητας, γίνεται υπό ειδικούς όρους και σύμφωνα με οδηγίες ασφάλειας και υγιεινής που επιβάλλονται από την εξέλιξη της επιδημίας covid19. Σε αυτή την προσπάθεια ο Δήμος μας  θα είναι δίπλα σας μέσα από τα θεσμικά του όργανα (Δημοτική Επιτροπή Παιδείας, Σχολικές Επιτροπές Α’βάθμιας και Β’βάθμιας εκπαίδευσης) και σε συνεργασία με τους αρμόδιους φορείς, για να υποστηρίξει το έργο σας με όλα τα δυνατά μέσα.

Πρέπει όλοι να γνωρίζουν, μαθητές, γονείς και καθηγητές, πως η εκπαιδευτική δραστηριότητα ξεκινά σε χώρους  καθαρούς και απολυμασμένους. Επιπλέον είναι  προγραμματισμένες  οι περιοδικές  απολυμάνσεις επιπλέον της σχολαστικής καθημερινής καθαριότητας.

Καθήκον και κύριο μέλημά μας, εφαρμόζοντας τις επίσημες  οδηγίες  και σε στενή συνεργασία με τα Υπουργεία Παιδείας και Υγείας, είναι να εξασφαλίσουμε τις καλύτερες συνθήκες σε αυτή τη νέα πραγματικότητα για όλους  τους  εμπλεκόμενους  με την Παιδεία στην πόλη μας».

Με εκτίμηση

Ο Δήμαρχος Αμαρουσίου
Θεόδωρος Αμπατζόγλου

 

Σχετικά αρχείαΣτιγμιότυπο 1 από συνεδρίαση της Επιτροπής Παιδείας

 


Στιγμιότυπο 2 από συνεδρίαση της Επιτροπής Παιδείας

 

Scroll to Top