Θεόδωρος Αμπατζόγλου

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors

Το Μαρούσι υποδέχεται τη Φλόγα της Αγάπης στην 20η Πανελλήνια Λαμπαδηδρομία Εθελοντών Αιμοδοτών

Τετάρτη 28 Σεπτεμβρίου 2022, ώρα 18:00, Δημαρχείο Αμαρουσίου

Τη Φλόγα της Αγάπης στην 20η Πανελλήνια Λαμπαδηδρομία Εθελοντών Αιμοδοτών υποδέχεται ο Δήμος Αμαρουσίου, προωθώντας το μήνυμα του εθελοντισμού και της κοινωνικής αλληλεγγύης προς τον συνάνθρωπο, με κεντρικό σύνθημα: «Ακολούθησε το μονοπάτι της καρδιάς σου».

Τη Φλόγα της Αγάπης παραλαμβάνει ο Δήμαρχος Αμαρουσίου κ. Θεόδωρος Αμπατζόγλου, στο Δημαρχείο Αμαρουσίου (Βασ. Σοφίας 9 & Δ. Μόσχα), την Τετάρτη 28 Σεπτεμβρίου 2022 και ώρα 18:00.

Ακολούθως οι λαμπαδηδρόμοι θα ακολουθήσουν την εξής διαδρομή:
Δημαρχείο Αμαρουσίου-Βασ.Σοφίας- Παλαιολόγου- Χατζηαντωνίου- 25η Μαρτίου- Δ. Μόσχα- Βασ. Σοφίας, με τερματισμό στο Δημαρχείο Αμαρουσίου, όπου θα ανάψει ο βωμός με τη Φλόγα της Αγάπης.

Ο Δήμαρχος Αμαρουσίου κ. Θεόδωρος Αμπατζόγλου στο μήνυμά του σημειώνει:

«Σας προσκαλούμε να συμμετέχετε στην 20η Πανελλήνια Λαμπαδηδρομία Αγάπης στο Μαρούσι και όλοι μαζί, ενώνοντας τις δυνάμεις μας με τους εθελοντές αιμοδότες Ελλάδας να ενισχύσουμε τις πανανθρώπινες αξίες του εθελοντισμού και της κοινωνικής προσφοράς και να στείλουμε μήνυμα ελπίδας και αισιοδοξίας προς το συνάνθρωπο που δοκιμάζεται.
Στο Μαρούσι η κοινωνική αλληλεγγύη και η εθελοντική προσφορά των ευαισθητοποιημένων πολιτών αποτελούν ισχυρό δίχτυ προστασίας για τους ευπαθείς συμπολίτες μας, σε όλες τις εκφάνσεις της καθημερινότητας.
Συμμετέχουμε στην 20η Λαμπαδηδρομία Αγάπης, εντείνουμε την προσπάθειά μας, γιατί στην προσπάθεια να σωθεί μια ζωή δεν περισσεύει κανείς».

Οι δρόμοι που θα χρειαστεί να κλείσουν είναι: Η Βασ. Σοφίας από Σαλαμίνος μέχρι την Παλαιολόγου, η Παλαιολόγου, η Δημητρίου Ράλλη μέχρι την Χατζηαντωνίου, η Χατζηαντωνίου μέχρι τη Βασ. Σοφίας, η 25η Μαρτίου μέχρι τη Μόσχα και η Μόσχα μέχρι τη Βασ. Σοφίας.

Οι λαμπαδηδρόμοι θα φέρουν μπλουζάκια που θα παραλάβουν από τη γραμματεία που θα βρίσκεται μπροστά από το άγαλμα της Αρτέμιδος στο Δημαρχείο.

Scroll to Top