Θεόδωρος Αμπατζόγλου

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors

Το «Artemis Fight Night» διοργανώνεται για 2η χρονιά και γίνεται θεσμός στο Μαρούσι

Αίθριο Θέατρο (Λ. Κηφισίας 219, Μαρούσι) – 21 Ιουλίου 2021, 19:30

 

Το Αrtemis Fight Night έρχεται για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά να καθηλώσει τους θεατές σε ένα fight show γεμάτο αγωνιστικές συγκινήσεις, στο Αίθριο θέατρο (Λ. Κηφισίας 219) στο Μαρούσι στις 21 Ιουλίου 2021 και ώρα 19:30.

Σημειώνεται πως το Artemis Fight Night, πραγματοποιήθηκε με μεγάλη επιτυχία για πρώτη φορά́ στο Μαρούσι (SKATE PARK) στις 25 Ιουλίου 2020, με τη συμμετοχή κάποιων εκ των καλυτέρων αθλητών σχολών της πόλης αλλά και της Ελλάδας σε αγώνες kick boxing και επαγγελματικής πυγμαχίας.

Φέτος, το Artemis Fight Night ΙΙ, τείνει να γίνει θεσμός, με τη συμμετοχή αθλητών όχι μόνο από το Μαρούσι και την Ελλάδα αλλά και από το εξωτερικό. 14 αγώνες, με 4 pre fights και 10 αγώνες στη main card αναμένεται να συναρπάσουν το κοινό́.

Διοργανωτές είναι η Κοινωφελής Επιχείρηση Δήμου Αμαρουσίου (ΚΕΔΑ) και ο Όμιλος Σωματικής Ευεξίας και Ευρωστίας του Στέλιου Πολίτη. Υποστηρικτές είναι επίσης οι παγκόσμιες ομοσπονδίες WKU  και ISKA με τους κανονισμούς των οποίων θα διεξαχθούν οι αγώνες, καθώς επίσης και ο Σύνδεσμος Επαγγελματικής Πυγμαχίας (ΣΕΠ). Η ISKA μάλιστα ηγείται κορυφαίων διεθνών διοργανώσεων όπως το Glory, Bellator,K1, Oktagon

Τη βραδιά θα πλαισιώσουν τα χορευτικά́ τμήματα του Κέντρου Τέχνης και Πολιτισμού́ του Δήμου Αμαρουσίου.

Η είσοδος είναι δωρεάν και επιτρέπεται μόνο με προσκλήσεις.

Εκδήλωση ενδιαφέροντος για πρόσκληση στο τηλ: 2108056314 ή στο email: info@keda.com.gr

Θα τηρηθεί́ σειρά́ προτεραιότητας.

Τηρούνται όλα τα προβλεπόμενα μέτρα βάσει πρωτοκόλλων για την προστασία από́ τον COVID19.

Scroll to Top