Θεόδωρος Αμπατζόγλου

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors

Την τοπική Εκκλησία τίμησε ο Δήμος Αμαρουσίου την Κυριακή της Ορθοδοξίας

Θ. Αμπατζόγλου: Στηρίζουμε το θεάρεστο έργο της εκκλησίας μας και μαζί συνεχίζουμε να προσφέρουμε την αλληλεγγύη μας σε όσους έχουν ανάγκη    

Επίσημο γεύμα προς τιμήν του Ιερού Κλήρου της πόλης ως είθισται κάθε χρόνο, παρέθεσε η Διοίκηση του Δήμου Αμαρουσίου ανήμερα της Κυριακής της Ορθοδοξίας, σε ένδειξη σεβασμού και αναγνώρισης του σημαντικού κοινωνικού έργου της Εκκλησίας για τη στήριξη των ευπαθών συμπολιτών μας.

Συνδαιτυμόνες στο επίσημο γεύμα ήταν, ο εκπρόσωπος του Μητροπολίτη Κηφισίας Αμαρουσίου και Ωρωπού κ.κ. Κυρίλλου, Αρχιμανδρίτης και ιεροκήρυκας της Ιεράς Μητρόπολης κ. Νικάνωρ, εκπρόσωποι του Ιερού Κλήρου από τους Ενοριακούς Ναούς της πόλης, μέλη των εκκλησιαστικών συμβουλίων, εκπρόσωποι της Διοίκησης και του Δημοτικού Συμβουλίου.

Μεταφέροντας το χαιρετισμό και τις ευλογίες του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτη, ο Αρχιμανδρίτης κ. Νικάνωρ ευχήθηκε «Χρόνια Πολλά» με υγεία σε όλους, εκφράζοντας τις θερμές ευχαριστίες του προς το Δήμαρχο Αμαρουσίου κ. Θεόδωρο Αμπατζόγλου για την τιμητική εκδήλωση προς τους εκπροσώπους της τοπικής εκκλησίας τη σημαντική αυτή ημέρα για την Ορθοδοξία.

Τους προσκεκλημένους υποδέχθηκε η Εντεταλμένη Σύμβουλος Δημοσίων Σχέσεων κα Ρένα Χαλιώτη, υπεύθυνη για την οργάνωση και το συντονισμό της εκδήλωσης. Η κα Χαλιώτη ευχαρίστησε όλους τους ιερείς και τους λοιπούς παρευρισκόμενους για τη συμμετοχή τους στο επίσημο γεύμα και αναφέρθηκε στη σπουδαιότητα της ημέρας αυτής.

Τον χαιρετισμό του Δημάρχου κου Θεόδωρου Αμπατζόγλου, μετέφερε ο Αναπληρωτής Δημάρχου, Αντιδήμαρχος κ. Στέφανος Τσιπουράκης, υπογραμμίζοντας το σημαντικό ρόλο του δεσμού της Εκκλησίας με την Τοπική Αυτοδιοίκηση στη διατήρηση της κοινωνικής συνοχής.                    Αναφερόμενος ειδικότερα στις σχέσεις του Δήμου Αμαρουσίου με την Εκκλησία, τόνισε ότι «η Δημοτική Αρχή τιμά και στηρίζει το θεάρεστο έργο της τοπικής μας Εκκλησίας και μαζί Δήμος και Ιερός Κλήρος μέσα από την εποικοδομητική και αγαστή συνεργασία θα συνεχίσουμε να προσφέρουμε την αλληλεγγύη μας σε όσους έχουν ανάγκη.»

Στο γεύμα παρακάθισαν επίσης: Ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Δημήτρης Σμυρνής, οι Αντιδήμαρχοι Σπύρος Σταθούλης, Γιάννης Νικολαράκος, Επαμεινώνδας Κατσιγιάννης και οι Δημοτικοί Σύμβουλοι Πέτρος Κόνιαρης, Μιχάλης Παπαδόπουλος, Παναγιώτης Σαγρής, Κώστας Βλάχος, Επαμεινώνδας Γαρδέλης και η Κυριακή Κανάρη Νταλή. Επίσης ο Πρόεδρος της Πανελλήνιας Ένωσης Κεραμιστών Νίκος Βαλλάτος.  

 

Σχετικά αρχεία



Την τοπική Εκκλησία τίμησε ο Δήμος Αμαρουσίου την Κυριακή της Ορθοδοξίας_1

 


Την τοπική Εκκλησία τίμησε ο Δήμος Αμαρουσίου την Κυριακή της Ορθοδοξίας_2

 


Την τοπική Εκκλησία τίμησε ο Δήμος Αμαρουσίου την Κυριακή της Ορθοδοξίας_3

 


Την τοπική Εκκλησία τίμησε ο Δήμος Αμαρουσίου την Κυριακή της Ορθοδοξίας_4

 


Την τοπική Εκκλησία τίμησε ο Δήμος Αμαρουσίου την Κυριακή της Ορθοδοξίας_5

 


Την τοπική Εκκλησία τίμησε ο Δήμος Αμαρουσίου την Κυριακή της Ορθοδοξίας_6

 

Scroll to Top