Θεόδωρος Αμπατζόγλου

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors

Τιμητική βράβευση από το Δήμαρχο Αμαρουσίου Θ. Αμπατζόγλου των εισαχθέντων αποφοίτων των Δημόσιων Λυκείων Αμαρουσίου στα Ανώτατα Εκπαιδευτικά Ιδρύματα της χώρας

Στην κατάμεστη αίθουσα του ΟΤΕ ACADEMY, το βράδυ του Σαββάτου 10 Δεκεμβρίου 2022, ο Δήμαρχος Αμαρουσίου Θεόδωρος Αμπατζόγλου βράβευσε τους εισαχθέντες αποφοίτους των Δημοσίων Λυκείων της πόλης στα Ανώτατα Εκπαιδευτικά Ιδρύματα της χώρας το 2022, επιβραβεύοντας την προσπάθεια τόσο των ιδίων, όσο και των οικογενειών και καθηγητών τους για την κατάκτηση της γνώσης και της αριστείας.
Μέσα από αυτή τη εκδήλωση, σημείωσε ο Δήμαρχος, θέλουμε να επιβραβεύσουμε την προσπάθεια τόσο των νεοεισαχθέντων, όσο και των οικογενειών και καθηγητών τους για την κατάκτηση της γνώσης και της αριστείας. Ως Δημοτική Αρχή θα είμαστε πάντα στο πλευρό τους, όπως θα είμαστε δίπλα και σε όλους τους νέους της πόλης για τα επόμενα βήματα της σταδιοδρομίας τους, τόνισε ο κ. Θ. Αμπατζόγλου.
Συμβολικά κληρώθηκαν δώρα στους παρευρισκομένους επιτυχόντες, χορηγίες της Samsung Hellas και του Ομίλου Μυτιληναίου.
Υπεύθυνες για τη διοργάνωση της εκδήλωσης: Αντιδήμαρχος Δημοσίων Σχέσεων Ρένα Χαλιώτη, Πρόεδρος της Δημοτικής Επιτροπής Παιδείας και της Επιτροπής Ισότητας Ελένη Λέκκα Καλαντζάκη.
Παρόντες στην τελετή βράβευσης:

Ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Δημήτρης Σμυρνής και η Γραμματέας Μαρία Δήμητρα Ρώτα.

Οι Αντιδήμαρχοι  Γιάννης Νικολαράκος, Κων/νος Ρώτας, Επαμεινώνδας Κατσιγιάννης, ο Πρόεδρος του ΟΚΟΙΠΑΔΑ Πέτρος Κόνιαρης, ο Πρόεδρος της Σχολικής Επιτροπής β’βάθμιας εκπαίδευσης Μιχάλης Παπαδόπουλος, η Πρόεδρος της Σχολικής Επιτροπής α’βάθμιας εκπαίδευσης Ελένη Βλάχου, η Αντιπρόεδρος της ΚΕΔΑ Κατερίνα Βουρλάκη,  η Εντεταλμένη Σύμβουλος Τουριστικής Ανάπτυξης Φανή Λέκκα, οι Δημοτικοί Σύμβουλοι Κυριακή Κανάρη-Νταλλή, Σπύρος Μπόγδανος, Παναγιώτης Σαγρής.

The gallery was not found!
Scroll to Top