Θεόδωρος Αμπατζόγλου

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors

Τη Γενική Συνέλευση Συλλόγου Συζύγων Θανόντων ΑΞ.Ι.Α. φιλοξένησε ο Δήμος Αμαρουσίου

Τη Γενική Συνέλευση του Συλλόγου Συζύγων Θανόντων ΑΞ.Ι.Α. φιλοξένησε ο Δήμος Αμαρουσίου στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου. Στους παρισταμένους μετέφερε χαιρετισμό του Δημάρχου Αμαρουσίου Θεόδωρου Αμπατζόγλου, η υπεύθυνη Δημοσίων Σχέσεων Δήμου Αμαρουσίου, δημοτική σύμβουλος Ειρήνη Μαρία Χαλιώτη.

Η κ. Χαλιώτη, μεταξύ άλλων, ανέφερε τα εξής: «Ο Δήμος Αμαρουσίου, η Διοίκηση και ιδιαιτέρως ο Δήμαρχος κ. Αμπατζόγλου, είναι αρωγοί στους αγώνες και στα επιτεύγματα του Συλλόγου ΑΞ.Ι.Α. Ο Δήμος Αμαρουσίου αγκάλιασε το Σύλλογο από τα πρώτα του βήματα. Τα αιτήματα και τα «θέλω» του Συλλόγου είναι  σημαντικά δεδομένου ότι στηρίζει τις γυναίκες, οι οποίες από μία κακή συγκυρία έμειναν μόνες στη ζωή να αγωνίζονται για τα παιδιά και την οικογένεια τους, μόνες με πενιχρή έως μηδενική βοήθεια από το Κράτος».

Το Διοικητικό Συμβούλιο του Συλλόγου, δια στόματος της Προέδρου Λαμπρινής Κύρκου Σαμαρά, ευχαρίστησε τον Δήμαρχο Αμαρουσίου για τη στήριξη και τη φιλοξενία.

Της Γενικής Συνέλευσης του Συλλόγου ακολούθησε εορταστική εκδήλωση με την εκπροσώπηση των Σωμάτων του Στρατού, των Σωμάτων Ασφαλείας, της Πυροσβεστικής, της Α.Δ.Ε.Δ.Υ και λοιπών φορέων.

 

Σχετικά αρχείαΤη Γενική Συνέλευση Συλλόγου Συζύγων Θανόντων ΑΞ.Ι.Α. φιλοξένησε ο Δήμος Αμαρουσίου_1

 


Τη Γενική Συνέλευση Συλλόγου Συζύγων Θανόντων ΑΞ.Ι.Α. φιλοξένησε ο Δήμος Αμαρουσίου_2

 


Τη Γενική Συνέλευση Συλλόγου Συζύγων Θανόντων ΑΞ.Ι.Α. φιλοξένησε ο Δήμος Αμαρουσίου_3

 

Scroll to Top