Θεόδωρος Αμπατζόγλου

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors

Θερμές ευχές από το Δήμαρχο Αμαρουσίου Θ. Αμπατζόγλου στην Μ. Γώγου που αναλαμβάνει επιστημονικά υπεύθυνη του Κέντρου Υγείας Αμαρουσίου

Επιστημονικά υπεύθυνη του Κέντρου Υγείας Αμαρουσίου αναλαμβάνει η δημοτική σύμβουλος Αμαρουσίου κα Μαρία Γώγου, ιατρός καρδιολόγος και υπεύθυνη του Δήμου για το πρόγραμμα Δημόσιας Υγείας και Πρόληψης της Περιφέρειας Αττικής.

Ο Δήμαρχος Αμαρουσίου κ. Θεόδωρος Αμπατζόγλου στη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου της 2ας Δεκεμβρίου 2020 συνεχάρη από καρδιάς την κα Γώγου για την επάξια ανάληψη των νέων καθηκόντων της. Μαζί με τις θερμές ευχές του για κάθε επιτυχία στο έργο της σε μια εποχή ιδιαίτερα κρίσιμη για τη δημόσια υγεία, υπογράμμισε την άριστη συνεργασία που έχει αναπτυχθεί ανάμεσα στο Δήμο Αμαρουσίου και το Κέντρο Υγείας Αμαρουσίου, η οποία συγκεντρώνει -όπως ανέφερε-όλες τις προϋποθέσεις για να συνεχισθεί και να ενδυναμωθεί περαιτέρω.

Από την πλευρά της η κα Μαρία Γώγου τόνισε τη στενή συνεργασία του Δήμου Αμαρουσίου με το Κέντρο Υγείας Αμαρουσίου, επισημαίνοντας ότι το Κέντρο θα είναι πάντα ανοικτό να προσφέρει τις υπηρεσίες του σε όλους τους πολίτες.

«Το Κέντρο Υγείας Αμαρουσίου εκτός από κέντρο Covid που είναι σήμερα, ετοιμάζεται να γίνει εμβολιαστικό κέντρο.
Φιλοδοξούμε επίσης να είμαστε ένα Κέντρο Πιστοποίησης Αναπηρίας (ΚΕΠΑ), στο πλαίσιο της εκπόνησης του νέου σχεδίου δράσης για τα άτομα με αναπηρία. Θεωρούμε ότι η συνεργασία με το Δήμο είναι αναγκαία και απαραίτητη προς όφελος των πολιτών»
υπογράμμισε η κα Γώγου.

Τις θερμές ευχές τους στο πρόσωπο της κας Γώγου για τη νέα της θέση εξέφρασαν επίσης ο Πρόεδρος κ. Δημήτρης Σμυρνής και τα μέλη του Δημοτικού Συμβουλίου.

Scroll to Top