Θεόδωρος Αμπατζόγλου

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors

Τα κάλαντα του Λαζάρου έψαλλαν στο Δήμαρχο Αμαρουσίου Θεόδωρο Αμπατζόγλου, τα παιδιά του 5ου Νηπιαγωγείου Αμαρουσίου

Τα κάλαντα του Λαζάρου έψαλλαν στον Δήμαρχο Αμαρουσίου Θεόδωρο Αμπατζόγλου, τα παιδιά του 5ου Νηπιαγωγείου Αμαρουσίου, την Παρασκευή 15 Απριλίου 2022, στην είσοδο του Δημαρχιακού Μεγάρου.

Ο Δήμαρχος Θεόδωρος Αμπατζόγλου υποδέχτηκε με μεγάλη χαρά και πασχαλινά δωράκια τους μικρούς μαθητές. Στη συνέχεια συνομίλησε με τα παιδιά, τους ευχήθηκε για την Ανάσταση και το Πάσχα και τα προέτρεψε να μεταφέρουν τις ευχές του και στις οικογένειές τους.

Μέσα από την αναβίωση του εθίμου με τα κάλαντα του Λαζάρου οι μικροί μαθητές προσέφεραν κάρτες με ευχετήρια μηνύματα στον Δήμαρχο και του ευχήθηκαν φωνάζοντας δυνατά «Καλό Πάσχα».

Την επιμέλεια της μικρής εκδήλωσης είχε η Αντιδήμαρχος Περιβάλλοντος & Ποιότητας ζωής Ρένα Χαλιώτη ενώ  τα μικρά παιδιά συνόδευσαν στην επίσκεψή τους η Διευθύντρια του 5ου Νηπιαγωγείου Χρυσηϊδα Φράγκου, οι νηπιαγωγοί  Σοφία Τσιώτα, Κατερίνα Σιγιάννη, Εύη Πετρούτσου, Αρετή Αθηναίου, Έλενα Διψάνα, Δήμητρα Ξυλωμένου καθώς και ο πρόεδρος του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων του Νηπιαγωγείου Μάνος Παναγιωτόπουλος.

Μαζί με τον Δήμαρχο τους μικρούς μαθητές υποδέχτηκαν επίσης o Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Δημήτρης Σμυρνής, ο Αντιδήμαρχος Οικονομικών Σπύρος Σταθούλης, και  ο Αντιδήμαρχος Πολεοδομίας Κωνσταντίνος Ρώτας.

 

 

Scroll to Top