Θεόδωρος Αμπατζόγλου

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors

Συναυλία της Μικτής Χορωδίας Δήμου Αμαρουσίου «Τερψιχόρη Παπαστεφάνου» στο πλαίσιο του Φεστιβάλ Δήμου Αμαρουσίου 2020

Τετάρτη 16 Σεπτεμβρίου 2020, ώρα 20:30, Αίθριο Θέατρο

Με τη συναυλία «Και…Μαρούσι είναι εδώ» η Μικτή Χορωδία του Δήμου Αμαρουσίου συμμετέχει στο Φεστιβάλ Δήμου Αμαρουσίου 2020, με παράλληλη παρουσίαση του ομώνυμου βιβλίου της Θέμιδας Μαυραντή.

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 16 Σεπτεμβρίου 2020 και ώρα 20:30, στο Αίθριο Θέατρο (Λ. Κηφισίας 219, Μαρούσι), με ελεύθερη είσοδο.

Στη συναυλία υπό τη διεύθυνση της μαέστρου Όλγας Αλεξοπούλου, τα μέλη της Χορωδίας θα ερμηνεύσουν τα τραγούδια «Και Μαρούσι είν΄ εδώ», «Θυμάμαι», «Το Μαρούσι δίπλα στο Θεό», «Στέκια Μαρουσιώτικα» σε στίχους Λίτσας Παπαζαχαροπούλου και μουσική Κώστα Μαυραντή.

Επίσης, τη συναυλία θα διανθίσουν τραγούδια κορυφαίων συνθετών όπως των: Μ. Θεοδωράκη, Ν. Αντύπα, Ζ. Μουστακί, Μ. Λοΐζου, G. Bregovic, κ.α.
Σολίστ, η Δημοτική Σύμβουλος Ρένα Χαλιώτη, στο ακορντεόν, ο Αχιλλέας Παναγούλης, ενώ θα συνοδεύει ο πιανίστας Μανώλης Παπαγιάννης.

Σημειώνεται ότι θα τηρηθούν όλα τα υγειονομικά πρωτόκολλα λόγω της πανδημίας covid 19, όπως ορίζονται από τον ΕΟΔΥ. Υποχρεωτική η χρήση μάσκας κατά την είσοδο και κατά την έξοδο από το χώρο της  εκδήλωσης.

 

Σχετικά αρχεία


Scroll to Top