Θεόδωρος Αμπατζόγλου

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors

Συνάντηση του Δημάρχου Αμαρουσίου Θεόδωρου Αμπατζόγλου με τον υφυπουργό Εργασίας και Κοινωνικών Υποθέσεων Νότη Μηταράκη

Θ. Αμπατζόγλου: Η Τοπική Αυτοδιοίκηση με τα κατάλληλα εργαλεία μπορεί να καταπολεμήσει ταχύτερα την ανεργία

Συνάντηση του Δημάρχου Αμαρουσίου Θεόδωρου Αμπατζόγλου και του υφυπουργού Εργασίας και Κοινωνικών Υποθέσεων Νότη Μηταράκη πραγματοποιήθηκε στο Δημαρχείο, την Τετάρτη 13 Νοεμβρίου 2019.

Ο κ. Θ. Αμπατζόγλου συζήτησε με τον κ. Ν. Μηταράκη, για τα προγράμματα απασχόλησης μέσω του ΟΑΕΔ, για το νέο κύκλο προγραμμάτων κοινωφελούς εργασίας στους Δήμους καθώς και για τη λειτουργία του ΕΦΚΑ Αμαρουσίου.

Ο Δήμαρχος Αμαρουσίου Θεόδωρος Αμπατζόγλου, μετά το πέρας της συνάντησης προέβη στην ακόλουθη δήλωση:

«Κύριο μέλημά μας, όσο αφορά την απασχόληση στο Μαρούσι, είναι να πραγματοποιήσουμε τη σύνδεση των επιχειρήσεων και των ανέργων της πόλης μας. Τα εργαλεία για να πραγματοποιηθεί αυτό, εξετάζουμε με το υπουργείο Εργασίας και Κοινωνικών Υποθέσεων από τη μία πλευρά και με απευθείας συνεννόηση με τις επιχειρήσεις της πόλης μας από την άλλη.

Είναι γεγονός πως τα όργανα της Τοπικής Αυτοδιοίκησης με κατάλληλα και ευέλικτα εργαλεία και χωρίς γραφειοκρατία, είναι σε θέση να δώσουν στις τοπικές κοινωνίες την αναπτυξιακή ανάσα που χρειάζονται, πολύ ταχύτερα και αποτελεσματικότερα. Εργαζόμαστε εντατικά προς αυτή την κατεύθυνση».

 

Σχετικά αρχείαΣυνάντηση του Δημάρχου Αμαρουσίου Θεόδωρου Αμπατζόγλου με τον υφυπουργό Εργασίας και Κοινωνικών Υποθέσεων Νότη Μηταράκη

 

Scroll to Top