Θεόδωρος Αμπατζόγλου

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors

Συνάντηση του Δημάρχου Αμαρουσίου Θεόδωρου Αμπατζόγλου με τον Σύλλογο Γονέων και Κηδεμόνων του 5ου Δημοτικού Σχολείου

Θ. Αμπατζόγλου: «Είμαστε δίπλα στην εκπαιδευτική κοινότητα και αντιμετωπίζουμε κατά προτεραιότητα όλα τα ζητήματα»

Συνάντηση του Δημάρχου Αμαρουσίου Θεόδωρου Αμπατζόγλου πραγματοποιήθηκε με την Πρόεδρο Γιώτα Σφουντούρη και τα μέλη του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων του 5ου Δημοτικού Σχολείου, παρουσία του Δντή του Σχολείου Αργύρη Ατζέμη, του Αντιδημάρχου Πολεοδομίας Κων/νου Ρώτα, της Προέδρου Σχολικής Επιτροπής πρωτοβάθμιας εκπαίδευσης Ελένης Βλάχου – Σταματάκη και του Συμβούλου του Δημάρχου Χρυσόστομου Σχοινά.

Κατά τη συνάντηση συζητήθηκαν θέματα που αφορούν σε ανάγκες για νέες αίθουσες, στη συντήρηση του κτιρίου και στην ασφαλή πρόσβαση των μαθητών στο σχολείο. Ακόμη έγινε ιδιαίτερη θετική αναφορά από την πλευρά των εκπροσώπων του 5ου Δημοτικού Σχολείου  στον τρόπο που η νέα Διοίκηση και οι Σχολικές Επιτροπές αντιμετωπίζουν τα θέματα της εκπαιδευτικής κοινότητας.

Μετά το πέρας της συνάντησης ο κ. Θ. Αμπατζόγλου δήλωσε: «Κάποια σχολεία του Αμαρουσίου αντιμετωπίζουν σοβαρά ζητήματα λόγω παλαιότητας. Η συντήρησή τους καθίσταται δύσκολη και πολλές φορές ιδιαίτερα δαπανηρή. Είναι τέτοια η περίπτωση του 5ου Δημοτικού Σχολείου. Αναζητούμε χώρους που θα μπορέσουν να υποδεχθούν την ανέγερση νέων σχολείων και που φυσικά θα βρίσκονται πολύ κοντά στα ήδη υπάρχοντα. Στο μεσοδιάστημα υλοποιούμε προσωρινές λύσεις που θα εξυπηρετήσουν τις διαρκώς αυξανόμενες ανάγκες για σύγχρονες αίθουσες εκπαίδευσης. Όσο αφορά τα ζητήματα ασφαλέστερης πρόσβασης των μαθητών στο σχολείο, όπως φωτοσημάνσεις, χρωματική ενίσχυση διαβάσεων κ.α. έχουν ήδη ξεκινήσει οι εργασίες για όλα τα σχολεία του Αμαρουσίου. Οι Σχολικές Δημοτικές Επιτροπές είναι δίπλα στην εκπαιδευτική κοινότητα και αυτό το αντιλαμβάνονται όλοι».

Στη συνάντηση παραβρέθηκαν ακόμη από την πλευρά του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων 5ου Δημοτικού Σχολείου τα μέλη Αικατερίνη Βερνάρδου και Έλσα Δημητροπούλου.

 

Σχετικά αρχείαΣτιγμιότυπο 1 από τη συνάντηση του κ.Αμπατζόγλου με τον Σύλλογο Γονέων και Κηδεμόνων του 5ου Δημοτικού Σχολείου

 


Στιγμιότυπο 2 από τη συνάντηση του κ.Αμπατζόγλου με τον Σύλλογο Γονέων και Κηδεμόνων του 5ου Δημοτικού Σχολείου

 

Scroll to Top