Θεόδωρος Αμπατζόγλου

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors

Συνάντηση του Δημάρχου Αμαρουσίου Θεόδωρου Αμπατζόγλου με τον Σύλλογο Αθμονέων

Θ. Αμπατζόγλου: Στηρίζουμε τους ιστορικούς συλλόγους της πόλης μας που προσφέρουν με δράσεις εθελοντισμού και διατηρούν τον πολιτισμό μας

Συνάντηση του Δημάρχου Αμαρουσίου Θεόδωρου Αμπατζόγλου με την Πρόεδρο Ρούλα Μπογδάνου – Καλύβα και τα μέλη του ΔΣ του Συλλόγου Αθμονέων  πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή 29 Νοεμβρίου 2019.

Κατά τη συνάντηση συζητήθηκαν ζητήματα αποκατάστασης φθορών και ανακαίνισης χώρων του Λαογραφικού Μουσείου που είναι και τόπος στέγασης του Συλλόγου καθώς και οι προτάσεις για τις προοπτικές στέγασης για το μέλλον. Αναφέρθηκαν ακόμη οι δράσεις του συλλόγου στην περίοδο των Χριστουγέννων με κύριο σκοπό την ενίσχυση του εθελοντισμού και του πνεύματος αλληλεγγύης και ταυτόχρονα και εκείνες οι δραστηριότητες για τη διατήρηση της πολιτιστικής κληρονομιάς του Αμαρουσίου.

Μετά το πέρας της συνάντησης ο κ. Θ. Αμπατζόγλου δήλωσε: «Ο Σύλλογος των Αθμονέων, ο ιστορικότερος σύλλογος της πόλης μας, τυγχάνει της διαχρονικής συμπαράστασης του Δήμου μας και ενισχύουμε αυτή τη βούληση με περαιτέρω κοινές δράσεις που καρτούν ζωντανή την πολύτιμη κληρονομιά του Αμαρουσίου, αλλά ταυτόχρονα διατηρούν ζεστή την αγκαλιά εθελοντισμού που πρέπει να δείχνουμε στους συμπολίτες μας». 

 

Σχετικά αρχείαΣυνάντηση του Δημάρχου Αμαρουσίου Θεόδωρου Αμπατζόγλου με τον Σύλλογο Αθμονέων_1

 

Scroll to Top