Θεόδωρος Αμπατζόγλου

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors

Συνάντηση του Δημάρχου Αμαρουσίου Θεόδωρου Αμπατζόγλου με τον Σύλλογο «Αμαρυσία Εστία»

Συνάντηση του Δημάρχου Αμαρουσίου Θεόδωρου Αμπατζόγλου πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη 3 Μαρτίου 2022, με την Πρόεδρο Παναγιώτα Ντάντα και εκπροσώπους του Συλλόγου «Αμαρυσία Εστία», παρουσία του Προέδρου του ΟΚΟΙΠΑΔΑ Πέτρου Κόνιαρη.

Συζητήθηκαν προβλήματα που αντιμετωπίζει ο Σύλλογος στην καθημερινότητά του, παρέχοντας υπηρεσίες προς τους ωφελούμενούς του που ανήκουν στις ευάλωτες κοινωνικές ομάδες.

Ο Δήμαρχος αναφερόμενος στο ζήτημα της «Στέγης Υποστηριζόμενης Διαβίωσης» και στις δυνατότητες του Δήμου να εξυπηρετήσει μία τέτοια ανάγκη διατύπωσε τη βούληση του Δήμου για την περίπτωση που υπάρχει το κατάλληλο νομοθετικό περιβάλλον και φυσικά και ο χώρος. Επιπλέον ο κ. Θ. Αμπατζόγλου σημείωσε τη νέα υποδομή ΚΔΑΠ – ΜΕΑ του Δήμου, στις εγκαταστάσεις του Σικιαριδείου Ιδρύματος, η οποία θα αποτελέσει μία δημιουργική διέξοδο και τεχνική ευκολία για συλλόγους όπως η «Αμαρυσία Εστία» προσφέρουν σημαντικό κοινωνικό έργο.

Από την πλευρά του Συλλόγου «Αμαρυσία Εστία» παραβρέθηκαν ακόμη η Γ.Γ. Σοφία Σιγάλα,  ο υπεύθυνος Δημοσίων Σχέσεων Νικόλαος Σταφυλοπάτης και η Τζένη Βασιλούνη μέλος του ΔΣ.

Scroll to Top