Θεόδωρος Αμπατζόγλου

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors

Συνάντηση του Δημάρχου Αμαρουσίου Θεόδωρου Αμπατζόγλου με τον Πολιτιστικό Σύλλογο Βορρέ Αμαρουσίου

Θ. Αμπατζόγλου: «Σε ένα σύγχρονο Μαρούσι δεν επιτρέπεται να υπάρχουν γειτονιές δύο ταχυτήτων»

Συνάντηση του Δημάρχου Αμαρουσίου  Θεόδωρου Αμπατζόγλου, πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη 11 Νοεμβρίου 2021, με τον Πρόεδρο Γεώργιο Δούκα και τα μέλη του Πολιτιστικού Συλλόγου Βορρέ Αμαρουσίου.

Κατά τη συνάντηση συζητήθηκαν θέματα που απασχολούν την περιοχή «Τζων Βορρέ» όπως:

  • Την κατασκευή Γηπέδου Ποδοσφαίρου στο κτήμα Καρέλλα (με πόρους της Περιφέρειας Αττικής)
  • Παραλαβή Δικτύου αποχέτευσης από ΕΥΔΑΠ
  • Τροποποίηση Γ.Π.Σ. και εκπόνηση πολεοδομικής μελέτης
  • Διανοίξεις Οδών

Ο παριστάμενος στη συνάντηση Αντιδήμαρχος Πολεοδομίας Κων/νος Ρώτας ενημέρωσε τα μέλη του Συλλόγου για την πρόοδο των εργασιών όσο αφορά την ένταξη στο σχέδιο πόλης της περιοχής, που αυτή η Δημοτική Αρχή ξεκίνησε ως διαδικασία και προχωρά με γοργούς ρυθμούς.

Μετά το πέρας της συνάντησης ο κ. Θ. Αμπατζόγλου δήλωσε: «Μία από τις βασικές προτεραιότητες αυτής της Δημοτικής Αρχής είναι η ένταξη στο σχέδιο πόλης περιοχών που βρίσκονται σε καθεστώς ομηρίας για πολλές δεκαετίες. Μετά τον Κάτω Σωρό, τα Ηπειρώτικα – Καρπάθικα δουλεύουμε εντατικά και για τον Βορρέ. Σε ένα σύγχρονο Μαρούσι δεν επιτρέπεται να υπάρχουν γειτονιές δύο ταχυτήτων. Οι Σύλλογοι και οι κάτοικοι των περιοχών αναγνωρίζουν τη βούλησή μας και αυτό μας ικανοποιεί ιδιαιτέρως και μας δίνει δύναμη. Παράλληλα, με το Σύλλογο είδαμε σήμερα και άλλα θέματα οικιστικής ανάπτυξης που αφορούν είτε στους όρους κατασκευής του γηπέδου ποδοσφαίρου μετά το πέρας των δικαστικών εκκρεμοτήτων, είτε στις διανοίξεις οδών, ακόμη και στη διαμεσολάβηση με την ΕΥΔΑΠ για τη διευθέτηση χρόνιων προβλημάτων. Σε πνεύμα συνεργασίας και με κοινό βηματισμό θα ξεπεράσουμε διάφορα εμπόδια και θα μπορέσουμε να δώσουμε στην περιοχή την αξία που δικαίως της αναλογεί».

Στη συνάντηση παρόντες ήταν ακόμη του Πολιτιστικού Συλλόγου Βορρέ Αμαρουσίου τα μέλη Δημήτρης Δαλαλάκης και Σωτήρης Ρίζος. 

Scroll to Top