Θεόδωρος Αμπατζόγλου

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors

Συνάντηση του Δημάρχου Αμαρουσίου Θεόδωρου Αμπατζόγλου με τον Περιβαλλοντικό Σύλλογο Κέντρου Αμαρουσίου «Η Κασταλία»

Θ. Αμπατζόγλου: «Ριζικές παρεμβάσεις για την αποφόρτιση του Κέντρου Αμαρουσίου»

Συνάντηση του Δημάρχου Αμαρουσίου Θεόδωρου Αμπατζόγλου πραγματοποιήθηκε με την Πρόεδρο Έφη Νιχωρίτη  και τα μέλη του Περιβαλλοντικού Συλλόγου Κέντρου Αμαρουσίου «Η Κασταλία».

Κατά τη συνάντηση συζητήθηκαν ζητήματα του Συλλόγου όπως στέγασής του και δραστηριοτήτων που αφορούν στην ανάδειξη προβλημάτων και εξεύρεση λύσεων για την καλύτερη διαβίωση των κατοίκων του Κέντρου του Αμαρουσίου.

Μετά το πέρας της συνάντησης ο κ. Θ. Αμπατζόγλου δήλωσε: «Το πρόβλημα του Κέντρου Αμαρουσίου είναι γνωστό και δεν λύνεται με μαγικό ραβδί. Η κυκλοφοριακή αποσυμφόρηση απαιτεί πολλές και παράλληλες ενέργειες. Έχουμε ξεκινήσει με το Σχέδιο Βιώσιμης Αστικής Κινητικότητας που θα επιτρέψει να προχωρήσουμε στις κατάλληλες παρεμβάσεις. Η εξεύρεση νέων κλειστών χώρων στάθμευσης, η ενεργοποίηση της “έξυπνης” ελεγχόμενης παρόδιας στάθμευσης, η ενίσχυση της Δημοτικής Συγκοινωνίας, οι αναπλάσεις κοινόχρηστων χώρων και στοχευμένες κυκλοφοριακές παρεμβάσεις, είναι κάποιες από τις ενέργειές μας που θα βελτιώσουν την καθημερινότητα των πολιτών και επισκεπτών του Κέντρου, εντός του 2020. Επιπλέον διεκδικούμε τη χρηματοδότηση κυκλοφοριακών έργων πνοής στους μεγάλους οδικούς άξονες, που θα επιτρέψουν στο Μαρούσι να ανασάνει από την βαριά υπερτοπική χρήση. Συνεχίζουμε τη διαβούλευση με τους κατοίκους του Αμαρουσίου και μαζί τους σχεδιάζουμε μία φιλικότερη πόλη». 

Παρόντες στη συνάντηση, από την πλευρά του Περιβαλλοντικού Συλλόγου Κέντρου Αμαρουσίου «Η Κασταλία», ήταν ακόμη η Μαίρη Παπαζλιώτη, η Ασημίνα Κατσαρού, ο Κωνσταντίνος Γιαννόπουλος και η Αγγελική Σκιαδοπούλου.

 

Σχετικά αρχείαΣυνάντηση του Δημάρχου Αμαρουσίου Θεόδωρου Αμπατζόγλου με τον Περιβαλλοντικό Σύλλογο Κέντρου Αμαρουσίου «Η Κασταλία»

 

Scroll to Top