Θεόδωρος Αμπατζόγλου

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors

Συνάντηση του Δημάρχου Αμαρουσίου Θεόδωρου Αμπατζόγλου με τον Περιβαλλοντικό, Εξωραϊστικό και Πολιτιστικό Σύλλογο Αγίου Νικολάου και ΚΑΤ Αμαρουσίου

Θ. Αμπατζόγλου: «Η διεκδίκηση χρηματοδοτήσεων και εξεύρεση νέων πόρων είναι κομβικής σημασίας συνθήκη για την ανάπτυξη στο Μαρούσι»

Συνάντηση του Δημάρχου Αμαρουσίου Θεόδωρου Αμπατζόγλου πραγματοποιήθηκε με τον Πρόεδρο Βασίλειο Μπακάλη και τα μέλη του Περιβαλλοντικού, Εξωραϊστικού και Πολιτιστικού Συλλόγου Αγίου Νικολάου και ΚΑΤ Αμαρουσίου.

Κατά τη συνάντηση συζητήθηκαν ζητήματα κυκλοφοριακών ρυθμίσεων, διευκόλυνσης κυκλοφορίας επί της οδού Άρεως, φωτισμού, αποκατάστασης διαβάσεων, συντήρησης οδοστρωμάτων και πεζοδρομίων, ασφάλειας του χώρου «Οίκος Τυφλών» και τέλος της απρόσκοπτης πρόσβασης στο κτήμα Συγγρού.

Μετά το πέρας της συνάντησης ο κ. Θ. Αμπατζόγλου δήλωσε: «Θέτουμε ως προτεραιότητα τα υποβληθέντα ζητήματα που αφορούν στην ασφάλεια των πολιτών και ειδικότερα στον επαρκή φωτισμό και τις εμφανείς διαγραμμίσεις πεζών της περιοχής Αγίου Νικολάου και ΚΑΤ Αμαρουσίου. Όσο αφορά τα θέματα συντήρησης και αποκατάστασης πεζοδρομίων και οδοστρωμάτων βρίσκονται στο φάκελο αιτημάτων/μελετών που έχουμε υποβάλει στην Περιφέρεια Αττικής. Σε κάθε περίπτωση όπως και σε όλες τις γειτονιές, δεδομένης της οικονομικής δυσχέρειας (οικονομικά βάρη δανείων) και μέχρι εγκριθούν από την Περιφέρεια Αττικής οι σχετικές χρηματοδοτήσεις, είμαστε υποχρεωμένοι να εκτελούμε τα απολύτως απαραίτητα έργα που σχετίζονται με την ασφάλεια των δημοτών μας. Η διεκδίκηση χρηματοδοτήσεων και εξεύρεση νέων πόρων είναι κομβικής σημασίας συνθήκη για την ανάπτυξη στο Μαρούσι».

Στη συνάντηση παρόντες ήταν ο Αντιδήμαρχος Σπύρος Σταθούλης και από την πλευρά του Περιβαλλοντικού, Εξωραϊστικού και Πολιτιστικού Συλλόγου Αγίου Νικολάου και ΚΑΤ Αμαρουσίου οι Γεώργιος Βούλγαρης, Παναγιώτης Παντελούκας και Μαρία Βενέτη.

 

Σχετικά αρχείαΣτιγμιότυπο από τη συνάντηση του κ.Αμπατζόγλου με τον Περιβαλλοντικό, Εξωραϊστικό και Πολιτιστικό Σύλλογο Αγίου Νικολάου και ΚΑΤ Αμαρουσίου

 

Scroll to Top