Θεόδωρος Αμπατζόγλου

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors

Συνάντηση του Δημάρχου Αμαρουσίου Θεόδωρου Αμπατζόγλου με τον Γυμναστικό Σύλλογο Αμαρουσίου

Συνάντηση πραγματοποίησε ο Δήμαρχος Αμαρουσίου Θεόδωρος Αμπατζόγλου  με τον Πρόεδρο Κων/νο Κουτσούκο , τον Α’ Αντιπρόεδρο Χρήστο Γεωργουσόπουλο και τον Γ. Γραμματέα  Κων/νο Χατζηπαντελή του ΓΣΑ.

Στα θέματα της συνάντησης η ενημέρωση για την ολοκλήρωση της κατασκευής του νέου κλειστού γηπέδου μπάσκετ (τύπου λυομένου στεγάστρου) στο Ζεκάκειο, τα χρονοδιαγράμματα για την έναρξη κατασκευής του  γηπέδου ποδοσφαίρου στο κτήμα Καρέλλα, η περαιτέρω ανάπτυξη των τμημάτων του Συλλόγου αλλά και η συντήρηση του κλειστού γηπέδου του Αγ. Θωμά.

Όπως σε όλες τις συναντήσεις με τα αθλητικά σωματεία του Αμαρουσίου, σημειώθηκε και από τον ΓΣΑ η βούληση του Δημάρχου και της Δημοτικής Αρχής στην γενικότερη αθλητική εξέλιξη της πόλης σε υποδομές και υπηρεσίες.

Τα μέλη ΔΣ του ΓΣΑ, επίσης ενημέρωσαν και προσκάλεσαν τον Δήμαρχο και τους Δημοτικούς Συμβούλους στη χοροεσπερίδα του Συλλόγου με αφορμή την έναρξη της νέας αθλητικής χρονιάς, το Σάββατο 1η  Οκτωβρίου και ώρα 19:30 στο καφέ – ουζερί «η Κασταλία».

Παρόντες στη συνάντηση ο Αντιδήμαρχος Οικονομικών Σπύρος Σταθούλης και η σύμβουλος του Δημάρχου σε αθλητικά θέματα Μάχη Νικολαράκου.

Scroll to Top