Θεόδωρος Αμπατζόγλου

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors

Συνάντηση του Δημάρχου Αμαρουσίου Θεόδωρου Αμπατζόγλου με τον Γυμναστικό Σύλλογο Αμαρουσίου και τον Α.Ο. Τριφυλλιακό Πολυδρόσου

Συνάντηση πραγματοποίησε ο Δήμαρχος Αμαρουσίου Θεόδωρος Αμπατζόγλου την Πέμπτη 26 Μαΐου 2022, με τον Πρόεδρο Κων/νο Κουτσούκο και τον Α’ Αντιπρόεδρο Χρήστο Γεωργουσόπουλο του Γυμναστικού Συλλόγου Αμαρουσίου παρουσία του Αντιδημάρχου Οικονομικών Σπύρου Σταθούλη.

Ο Δήμαρχος, την ίδια ημέρα, πραγματοποίησε επίσης συνάντηση με τον Πρόεδρο Κω/νο Λαμπρόπουλο και τον υπεύθυνο Ακαδημιών Αντώνη Πολυχρονόπουλο του Α.Ο. Τριφυλλιακού Πολυδρόσου, παρουσία του Αντιδημάρχου Αθλητισμού και Πολιτισμού Γιάννη Νικολαράκου και της συμβούλου του Δημάρχου επί θεμάτων αθλητισμού Μάχης Νικολαράκου.

Κατά τις συναντήσεις του κ. Θ. Αμπατζόγλου με τους αθλητικούς συλλόγους, διαπιστώθηκε η πρόοδος και η καλή συνεργασία με τον Δήμο. Ιδιαιτέρως δόθηκε έμφαση σε λειτουργικά ζητήματα των γηπέδων που φιλοξενούν τις δραστηριότητες, ενώ έγινε ενημέρωση για τις πρωτοβουλίες της Διοίκησης που αφορούν στη δημιουργία νέων αθλητικών χώρων μπάσκετ /βόλεϊ.

 

 

Scroll to Top