Θεόδωρος Αμπατζόγλου

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors

Συνάντηση του Δημάρχου Αμαρουσίου Θεόδωρου Αμπατζόγλου με τον Εξωραϊστικό Σύλλογο Σωρού και Λάκκας Κόττου

Θ. Αμπατζόγλου: «Έργα και λύσεις σε αιτήματα δεκαετιών»

Συνάντηση του Δημάρχου Αμαρουσίου Θεόδωρου Αμπατζόγλου, πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη 30 Μαρτίου 2023, με τον Πρόεδρο Αθανάσιο Νησιώτη και τα μέλη του Εξωραϊστικού Συλλόγου Σωρού και Λάκκας Κόττου, παρουσία του Προέδρου του Δημοτικού Συμβουλίου και Γ. Γραμματέα του Συλλόγου Δημήτρη Σμυρνή και των Αντιδημάρχων Κων/νου Ρώτα και Γιάννη Ιωαννίδη και του Δημοτικού Συμβούλου Γιάννη Νικολαράκου.

Σε σχέση με τα θέματα που συζητήθηκαν δόθηκαν απαντήσεις για τα ακόλουθα:

Πρόγραμμα διανοίξεων οδών και ασφαλτοστρώσεων στο πλαίσιο εκτέλεσης σχετικών έργων, εγκαταστάσεις φωτοβολταικών συστημάτων για το φωτισμό σημείων όπου δεν υπάρχει δίκτυο της ΔΕΗ, διαμόρφωση πλατείας επί των οδών Λευκωσίας & Ναυπάκτου και κατεδάφιση αυθαίρετου πλησίον του Ρέματος Σαπφούς.  Ειδικότερα όσο αφορά στη διευθέτηση του Ρέματος Σαπφούς οι εκπρόσωποι του Συλλόγου ενημερώθηκαν για τις ενέργειες της Περιφέρειας Αττικής αρμόδιας για το έργο που αφορά στο τελικό στάδιο έγκρισης χρηματοδότησής του από το Επιχειρησιακό Πρόγραμμα (ΥΜΕΠΕΡΑΑ) του Υπουργείου Ανάπτυξης & Επενδύσεων.

Κατά την τοποθέτησή του ο κ. Θ. Αμπατζόγλου μεταξύ άλλων τόνισε: «Γίνονται έργα και δίνονται λύσεις σε όλες τις γειτονιές του Αμαρουσίου, ως δυναμική απάντηση στα αιτήματα δεκαετιών. Διανοίξεις οδών, αναπλάσεις πλατειών / κοινόχρηστων χώρων και ασφαλτοστρώσεις, κάνουν την πόλη μας περισσότερο όμορφη και ασφαλή. Το Μαρούσι πηγαίνει καθημερινά όλο και πιο Ψηλά!».

Στη συνάντηση παρόντες ήταν ακόμη από την πλευρά Εξωραϊστικού Συλλόγου Σωρού και Λάκκας Κόττου, οι Ανδρομάχη Τσουκαλά Αντιπρόεδρος, Αθανάσιος Θάνος μέλος και Ιωάννης Μάμιδας  κάτοικος της περιοχής.

Scroll to Top