Θεόδωρος Αμπατζόγλου

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors

Συνάντηση του Δημάρχου Αμαρουσίου Θεόδωρου Αμπατζόγλου με τον Εξωραϊστικό – Πολιτιστικό Σύλλογο Άνω Αμαρουσίου «Ο Άγιος Ιωάννης»

Θ. Αμπατζόγλου: Προτεραιότητά μας η ασφάλεια και η καθαριότητα στην πόλη μας

Συνάντηση του Δημάρχου Αμαρουσίου Θεόδωρου Αμπατζόγλου πραγματοποιήθηκε με τον Πρόεδρο Ρωμανό Ευάγγελο και τα μέλη του ΔΣ του Εξωραϊστικού – Πολιτιστικού Συλλόγου Άνω Αμαρουσίου «ο Άγιος Ιωάννης».

Κατά τη συνάντηση συζητήθηκαν θέματα που αφορούν την περιοχή Άνω Αμαρουσίου όπως η τοποθέτηση παλλόμενων φαναριών και διαγραμμίσεις σε σημεία διάβασης μαθητών και άλλα επικίνδυνα σημεία, ζητήματα φωτισμού, καθαριότητας, ασφάλειας και τέλος δημοτικής συγκοινωνίας.

Μετά το πέρας της συνάντησης ο κ. Θ. Αμπατζόγλου δήλωσε: «Η νέα Δημοτική Αρχή έχει ως προτεραιότητα για το 2020 και με το νέο προϋπολογισμό, να αποκαταστήσει βασικά ζητήματα καθημερινότητας όπως καθαριότητας και φωτισμού, δεδομένων των σοβαρών προβλημάτων που διαπιστώθηκαν κατά την παραλαβή σε μηχανήματα εξυπηρέτησης αυτών των αναγκών όπως ανυψωτικό καλαθοφόρο, πλυστικό κάδων απορριμμάτων κ.α. Προτεραιότητά μας είναι επίσης και η ειδική φωτοσήμανση ή/και διαγράμμιση σε σημεία κρίσιμα όπως αυτά που παρατηρείται διέλευση μαθητών. Οι υπηρεσίες μας βρίσκονται σε ανοικτή γραμμή με τους Συλλόγους της πόλης μας για τη σταδιακή επίλυση όλων των προβλημάτων τους».

Στη συνάντηση παρόντες ήταν από την πλευρά του Εξωραϊστικού – Πολιτιστικού Συλλόγου Άνω Αμαρουσίου «ο Άγιος Ιωάννης», ο Γραμματέας Χάρης Μπαϊρακτάρης, η Ταμίας Δέσποινα Παπαστεφάνου και τα μέλη Γεώργιος Τζιβελόπουλος, Έλλη Παπαδοπούλου και Καλλιόπη Κατσίκα.

 

Σχετικά αρχείαΣτιγμιότυπο 1 από τη συνάντηση του κ.Αμπατζόγλου με τον Εξωραϊστικό – Πολιτιστικό Σύλλογο Άνω Αμαρουσίου «Ο Άγιος Ιωάννης»

 


Στιγμιότυπο 2 από τη συνάντηση του κ.Αμπατζόγλου με τον Εξωραϊστικό – Πολιτιστικό Σύλλογο Άνω Αμαρουσίου «Ο Άγιος Ιωάννης»

 

Scroll to Top