Θεόδωρος Αμπατζόγλου

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors

Συνάντηση του Δημάρχου Αμαρουσίου Θεόδωρου Αμπατζόγλου με τον Εξωραϊστικό & Εκπολιτιστικό Σύλλογο Στούντιο Α’

Θ. Αμπατζόγλου: «Όλες οι γειτονιές του Αμαρουσίου πρέπει αποκτήσουν ένα περισσότερο ανθρώπινο χαρακτήρα»

Συνάντηση του Δημάρχου Αμαρουσίου Θεόδωρου Αμπατζόγλου πραγματοποιήθηκε με την Πρόεδρο του Εξωραϊστικού & Εκπολιτιστικού Συλλόγου Στούντιο Α’ και Δημοτική Σύμβουλο Αμαρουσίου Μαρία – Δήμητρα Ρώτα και το μέλος Γεώργιο Κάτσικα, παρουσία του Αντιδημάρχου Κων/νου Ρώτα και του Δημοτικού Συμβούλου Ιωάννη Ιωαννίδη.

Κατά τη συνάντηση συζητήθηκαν θέματα της περιοχής όπως διανοίξεις οδών, επικαιροποίηση κυκλοφοριακής μελέτης, διαμόρφωση – ανάπλαση κοινόχρηστων χώρων, αναβάθμιση δημοτικής συγκοινωνίας, επανεξέταση χρήσης δημοτικών κτιρίων.

Μετά το πέρας της συνάντησης ο κ. Θ. Αμπατζόγλου δήλωσε: «Η περιοχή Στούνιο Α’ παρουσιάζει μία σοβαρή καθυστέρηση στην εφαρμογή του Σχεδίου Πόλης. Υπάρχει ανάγκη για δημιουργία χώρων πρασίνου, αθλοπαιδιών και πλατειών όπου οι κάτοικοι θα μπορούν να ζουν κάνοντας χρήση σύγχρονων υποδομών και με ασφάλεια. Έργα για αυτές τις ανάγκες έχουν καταχωρηθεί στο Τεχνικό μας Πρόγραμμα και σύντομα θα ξεκινήσουν να υλοποιούνται και συγκεκριμένα για τις πλατείες Αγ. Ειρήνης και Στουντίου. Παράλληλα θα προγραμματίσουμε όλες εκείνες τις παρεμβάσεις που θα κάνουν την περιοχή Στούντιο Α’ περισσότερο ευχάριστη για τη διαβίωση των συμπολιτών μας. Επισημαίνω για μία ακόμη φορά την ανάγκη για τη συμβολή όλων στην καθαριότητα των κοινόχρηστων χώρων καθώς τα φαινόμενα ρύπανσης είναι και σε αυτή την περιοχή πολύ έντονα. Η ανοχή μας στους παραβάτες θα είναι μηδενική». 

 

Σχετικά αρχείαΣτιγμιότυπο 1 από τη συνάντηση του κ.Αμπατζόγλου με τον Εξωραϊστικό & Εκπολιτιστικό Σύλλογο Στούντιο Α’

 


Στιγμιότυπο 2 από τη συνάντηση του κ.Αμπατζόγλου με τον Εξωραϊστικό & Εκπολιτιστικό Σύλλογο Στούντιο Α’

 

Scroll to Top