Θεόδωρος Αμπατζόγλου

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors

Συνάντηση του Δημάρχου Αμαρουσίου Θεόδωρου Αμπατζόγλου με κατοίκους της περιοχής Νέου Αμαρουσίου

Θ. Αμπατζόγλου: «Η επικοινωνία της Δημοτικής Αρχής με τους πολίτες συνεχίζεται στους δρόμους, στις πλατείες»

Στο πλαίσιο του προγράμματος διαβούλευσης που διενεργεί ο Δήμαρχος Αμαρουσίου Θεόδωρος Αμπατζόγλου με τους συλλόγους και πολίτες όλων των περιοχών του Αμαρουσίου επισκέφτηκε το Σάββατο 02 Μαΐου 2020 το Νέο Μαρούσι, παρουσία των Αντιδημάρχων Στέφανου Τσιπουράκη και Κων/νου Ρώτα.

Τα θέματα που συζητήθηκαν αφορούσαν στον καθαρισμό του ρέματος Χαλανδρίου, την αποψίλωση της παραρεμάτιας περιοχής και τα αναγκαία κλαδέματα, τις εντομοκτονίες και άλλα ζητήματα υποδομών.

Μετά το πέρας της επίσκεψης ο κ. Θ. Αμπατζόγλου δήλωσε:

«Η δημοτική επιτροπή διαβούλευσης συνεχίζεται πλέον στους δρόμους και τις πλατείες. Η πανδημία αλλάζει τον τρόπο της επικοινωνίας με τους πολίτες, τους συναντούμε πλέον στα σημεία και τους τόπους των ιδιαίτερων προβλημάτων. Το Νέο Μαρούσι χρειάζεται συνεχείς παρεμβάσεις και προσοχή. Βρισκόμαστε σε συνεργασία με την Περιφέρεια Αττικής, της οποίας ευθύνη είναι ο καθαρισμός του ρέματος αλλά και με τη συνδρομή της εκτελούνται οι ψεκασμοί και η καταπολέμηση των κουνουπιών. Η συντήρηση του πρασίνου και οι εκτεταμένοι καθαρισμοί που χρειάζεται η περιοχή ειδικά ενόψει της καλοκαιρινής περιόδου έχουν προγραμματιστεί να πραγματοποιηθούν το συντομότερο δυνατό, σε συνδυασμό με την επισκευή και αντικατάσταση των υποδομών αντιπυρικής προστασίας. Όσο αφορά τα γενικότερα έργα υποδομών, το Νέο Μαρούσι βρίσκεται στο πλάνο του τεχνικού μας προγράμματος και προχωρούν κανονικά, όπως εκείνα των  επεκτάσεων αγωγών ακαθάρτων και ομβρίων που έλαβαν χώρα τον Φεβρουάριο αυτού του έτους. Συνεχίζουμε τις επισκέψεις μας και τη διαβούλευση σε όλες τις γειτονιές της πόλης μας. Είμαστε δίπλα στους πολίτες. Αντιμετωπίζουμε την κάθε περιοχή ξεχωριστά και εργαζόμαστε για ένα Μαρούσι όμορφο, καθαρό και φιλικό για τον Δημότη μας».

 

Σχετικά αρχείαΣτιγμιότυπο 1 από τη συνάντηση του Δημάρχου Αμαρουσίου Θεόδωρου Αμπατζόγλου με κατοίκους της περιοχής Νέου Αμαρουσίου

 


Στιγμιότυπο 2 από τη συνάντηση του Δημάρχου Αμαρουσίου Θεόδωρου Αμπατζόγλου με κατοίκους της περιοχής Νέου Αμαρουσίου

 


Στιγμιότυπο 3 από τη συνάντηση του Δημάρχου Αμαρουσίου Θεόδωρου Αμπατζόγλου με κατοίκους της περιοχής Νέου Αμαρουσίου

 


Στιγμιότυπο 4 από τη συνάντηση του Δημάρχου Αμαρουσίου Θεόδωρου Αμπατζόγλου με κατοίκους της περιοχής Νέου Αμαρουσίου

 

Scroll to Top