Θεόδωρος Αμπατζόγλου

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors

Συνάντηση του Δημάρχου Αμαρουσίου Θεόδωρου Αμπατζόγλου με εκπροσώπους του κλάδου εστίασης της πόλης

Συνάντηση πραγματοποίησε ο Δήμαρχος Αμαρουσίου Θεόδωρος Αμπατζόγλου την Πέμπτη 26 Ιανουαρίου 2023, με εκπροσώπους του κλάδου εστίασης της πόλης στο πλαίσιο συνεχούς διαβούλευσης της Δημοτικής Αρχής με Συλλόγους και Φορείς του Αμαρουσίου.

Στη συνάντηση εκ μέρους των επαγγελματιών της εστίασης παραβρέθηκαν οι Βασίλειος Πατήλας, Μάκης Ρούσσος και Γεώργιος Βρέντας καθώς και ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Δημήτρης Σμυρνής και οι Αντιδήμαρχοι Γιάννης Νικολαράκος και με την ιδιότητα του μέλους ΔΣ Εμπορικού Συλλόγου του Αμαρουσίου και ο Γιάννης Ιωαννίδης και με την ιδιότητα του επαγγελματία στην εστίαση.

Τα θέματα που συζητήθηκαν αφορούσαν κυρίως στις προοπτικές εμπορικής και επιχειρηματικής ανάπτυξης του Κέντρου του Αμαρουσίου. Ο κ. Θ. Αμπατζόγλου αφού άκουσε με προσοχή τους προβληματισμούς των παριστάμενων παρουσίασε τις πολιτιστικές δράσεις που προγραμματίζει η Δημοτική Αρχή για την τόνωση της αγοράς μέσα στο 2023, όπως και τις ενέργειες εξωραϊσμού του κέντρου. Ο Δήμαρχος δεν παρέλειψε να αναφερθεί και στους νέους πολιτιστικούς χώρους που δημιουργούνται (νεοκλασικό Σουρή, βίλα Λουμίδη) οι οποίοι και αυτοί θα συμβάλλουν ουσιαστικά στην αναβάθμιση της πολιτιστικής ταυτότητας και άρα επισκεψιμότητας του Αμαρουσίου. Συμφωνήθηκε τέλος να υπάρξει νεότερη συνάντηση προκειμένου να οριοθετηθεί μία κοινή επικοινωνιακή πολιτική Δήμου και επαγγελματιών του Εμπορικού Κέντρου.

 

Scroll to Top