Θεόδωρος Αμπατζόγλου

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors

Συνάντηση του Δημάρχου Αμαρουσίου Θεόδωρου Αμπατζόγλου με εκπροσώπους Συλλόγων Γονέων & Κηδεμόνων Σχολείων του Αμαρουσίου για την μετατροπή του 1ου Γυμνασίου και 1ου ΓΕΛ σε Πειραματικά

Συνάντηση πραγματοποίησε ο Δήμαρχος Αμαρουσίου Θεόδωρος Αμπατζόγλου την Πέμπτη 28 Απριλίου 2022, με εκπροσώπους του ΔΣ Ένωσης Συλλόγων Γονέων & Κηδεμόνων Αμαρουσίου και των ΔΣ των Συλλόγων του 1ου & 16ου Δημοτικού 1ου & 6ου Γυμνασίου και 5ου ΓΕΛ για την μετατροπή του 1ου Γυμνασίου και 1ου ΓΕΛ σε Πειραματικά.

Ο Δήμαρχος παρουσίασε στους εκπροσώπους των Συλλόγων τις ενέργειες του Δήμου που αφορούν αφενός στην επιστολή προς την ηγεσία του Υπουργείου Παιδείας & Θρησκευμάτων και αφετέρου στο ψήφισμα του Δημοτικού Συμβουλίου όπου περιγράφονται οι ενστάσεις για την μετατροπή του 1ου Γυμνασίου και 1ου ΓΕΛ σε Πειραματικά. Οι εκπρόσωποι των Συλλόγων παρουσίασαν στον Δήμαρχο τις θέσεις και προβληματισμούς τους για σειρά θεμάτων που προκύπτουν από αυτή την απόφαση, καθώς επίσης γνωστοποίησαν και την προσφυγή τους σε ασφαλιστικά μέτρα για αναστολή εκτέλεσης της μετατροπής των εν λόγω Σχολείων σε Πειραματικά.

Στη συνάντηση κατά την οποία ήταν ακόμη παρόντες ο Πρόεδρος της Δημοτικής Επιτροπής Παιδείας Παναγιώτης Σαγρής, ο Πρόεδρος της Σχολικής Επιτροπής Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Μιχάλης Παπαδόπουλος και ο Αντιδήμαρχος Νέας Γενιάς & Εθελοντισμού Γιάννης Ιωαννίδης, ο κ. Θ. Αμπατζόγλου δεσμεύτηκε για νεότερη παρέμβασή του προς το Υπουργείο Παιδείας & Θρησκευμάτων. Τέλος ο Δήμαρχος εξήγησε τα όρια και τις αρμοδιότητες του Δήμου για αυτό το ζήτημα, τονίζοντας πως θα προσπαθήσει με κάθε πρόσφορο τρόπο και με την εξουσιοδότηση του  Δημοτικού Συμβουλίου, να διαμεσολαβήσει υπέρ μίας θετικής λύσης για την τοπική κοινωνία.

 

 

 

Scroll to Top