Θεόδωρος Αμπατζόγλου

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors

Συνάντηση του Δημάρχου Αμαρουσίου Θ. Αμπατζόγλου με το Αθλητικό Σωματείο «Νίκη Αμαρουσίου»

Θ. Αμπατζόγλου: «Την αθλητική εξέλιξη του Αμαρουσίου κανείς δεν θα μπορέσει να την εμποδίσει»

Συνάντηση του Δημάρχου Αμαρουσίου Θεόδωρου Αμπατζόγλου πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη 10 Ιουνίου 2021, με τον Πρόεδρο του Αθλητικού Σωματείου «Νίκη Αμαρουσίου» Αντώνη Τσέκενη, παρουσία και του Αντιδημάρχου Αθλητισμού & Πολιτισμού Γιάννη Νικολαράκου.

Κατά τη συνάντηση ο Δήμαρχος ενημερώθηκε για τις επικαιροποιημένες ανάγκες που σχετίζονται με τις δραστηριότητες του Συλλόγου, είτε αφορούν σε θέματα υποδομών, είτε σε λειτουργικά ζητήματα. Από την πλευρά του Σωματείου διαπιστώθηκε η βούληση της Δημοτικής Αρχής και η διαρκής στήριξη της στους αθλητικούς φορείς της πόλης, στο πλαίσιο πάντα των εφικτών λύσεων.

Μετά το πέρας της συνάντησης ο κ. Θ. Αμπατζόγλου, αναφερόμενος και σε όλους όσοι κακόπιστα δυσφημούν το τεχνικό πρόγραμμα των αθλητικών έργων στον Δήμο,  δήλωσε: «Οι αθλητικοί σύλλογοι της πόλης μας είναι τόποι σωματικής και πνευματικής διαπαιδαγώγησης για τους νέους Μαρουσιώτες. Οι ανάγκες τους μεγάλες και προσπαθούμε να είμαστε καθημερινά στο πλευρό τους, καθώς η πόλη μας εξελίσσεται με την πάροδο των χρόνων σε ένα σημαντικό φυτώριο αθλητικών ταλέντων. Η αναβάθμιση των αθλητικών μας υποδομών θα προχωρήσει, όπως και η δημιουργία νέων και κανείς δεν θα μπορέσει να εμποδίσει αυτή τη θετική εξέλιξη, ικανοποιώντας οποιεσδήποτε άλλες σκοπιμότητες».

Scroll to Top