Θεόδωρος Αμπατζόγλου

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors

Συνάντηση του Δημάρχου Αμαρουσίου και Αντιπροέδρου ΙΤΑ Θ. Αμπατζόγλου με τον Αναπληρωτή Υπουργό Εσωτερικών, αρμόδιο για θέματα Αυτοδιοίκησης, Στ. Πέτσα

Συνάντηση εργασίας με τον Αναπληρωτή Υπουργό Εσωτερικών και αρμόδιο για θέματα Τοπικής Αυτοδιοίκησης Στέλιο Πέτσα είχε την Τετάρτη 5 Μαΐου 2021, ο Δήμαρχος Αμαρουσίου και Αντιπρόεδρος του Ινστιτούτου Τοπικής Αυτοδιοίκησης Θεόδωρος Αμπατζόγλου.

Κατά τη συνάντηση παρουσιάστηκαν από τον Δήμαρχο Αμαρουσίου σειρά θεμάτων που απασχολούν το Δήμο με κύρια έμφαση αυτά που συνδέονται με την βεβαρημένη υπερτοπική χρήση αλλά και φυσικά εκείνα που αφορούν στα προγράμματα «Αντώνης Τρίτσης» και «Φιλόδημος». Αναφορά έγινε και για τη σύσταση του Αναπτυξιακού Οργανισμού που υπερψηφίστηκε πρόσφατα από το Δημοτικό Συμβούλιο του Αμαρουσίου ως μία απαραίτητη συνθήκη για την εξέλιξη και αντιμετώπιση των σύγχρονων αναγκών.

Ο κ. Θ. Αμπατζόγλου, και με την ιδιότητα του Αντιπροέδρου του Ινστιτούτου Τοπικής Αυτοδιοίκησης, συζήτησε και θέματα αναγκαίων μεταρρυθμίσεων προκειμένου να ασκείται με μεγαλύτερη αποτελεσματικότητα η διοίκηση στους ΟΤΑ Α’ βαθμού και τη δυνατότητα για συνεργασία με το ΙΤΑ για το σκοπό αυτό.

Οι δύο πλευρές συμφώνησαν σε μία ανοιχτή γραμμή επικοινωνίας μεταξύ Υπουργείου και Δήμου για τα ζητήματα που ετέθησαν και πως το Μαρούσι λόγω της μητροπολιτικότητάς του και με τις κατάλληλες παρεμβάσεις, μπορεί να διαδραματίσει ένα κομβικό ρόλο στην ανάπτυξη του Βορείου Τομέα της Αθήνας.

Scroll to Top