Θεόδωρος Αμπατζόγλου

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors

Συνάντηση Θ. Αμπατζόγλου – Ν. Μπάμπαλου για την κοινή ατζέντα πρωτοβουλιών και δράσεων 2020 – 2021

Σε άριστη συνεργασία οι δήμαρχοι Αμαρουσίου και Ηρακλείου Αττικής σχεδιάζουν από κοινού δράσεις προς όφελος των δημοτών

 Στην επικαιροποίηση της κοινής ατζέντας πρωτοβουλιών και δράσεων που έχουν ξεκινήσει ή σχεδιάζουν να αναπτύξουν στο άμεσο μέλλον οι δύο γειτονικοί δήμοι, προχώρησαν οι δήμαρχοι Ηρακλείου Αττικής, Νίκος Μπάμπαλος, και Αμαρουσίου, Θεόδωρος Αμπατζόγλου, σε συνάντηση που είχαν οι δύο πλευρές στο δημαρχείο του Ηρακλείου την Τρίτη 25 Αυγούστου 2020. Δίνοντας συνέχεια στις συναντήσεις εργασίας, που έχουν ξεκινήσει τόσο μεταξύ τους, όσο και με τους υπόλοιπους όμορους δήμους, οι Νίκος Μπάμπαλος και Θεόδωρος Αμπατζόγλου συζήτησαν πεδία συνεργασίας στους τομείς της προστασίας της δημόσιας υγείας απέναντι στην πανδημία, της καθαριότητας, των κυκλοφοριακών ρυθμίσεων (κυρίως στα όρια των δύο πόλεων) και άλλα παρόμοια.

Ειδική αναφορά έγινε στις κινήσεις που οι δύο δήμαρχοι έχουν ξεκινήσει μαζί για τις διεκδικήσεις, αφενός της διάνοιξης της λεωφόρου Κύμης, αφετέρου για να πάρουν την κυριότητα του ΧΕΥ στα σύνορα Ηρακλείου – Αμαρουσίου μετά και τα δεδομένα που δημιούργησε το πρόσφατο ραντεβού τους με τον Υπουργό Υποδομών και Μεταφορών, Κ. Καραμανλή.

Επίσης, οι δύο δήμαρχοι εξέτασαν την προοπτική να συστήσουν από κοινού αναπτυξιακή διαδημοτική επιχείρηση, σύμφωνα με τις δυνατότητες που δίνει η νέα νομοθεσία, προκειμένου να μπορούν πιο ευέλικτα, γρήγορα και αποτελεσματικά να σχεδιάζουν, να διεκδικούν και να υλοποιούν έργα και προγράμματα προς όφελος των δημοτών τους.

Τέλος, χάραξαν συγκριμένες διαδρομές για την προβολή των δράσεων του Δήμου Αμαρουσίου μέσα από το δημοτικό ραδιόφωνο του Δήμου Ηρακλείου Αττικής, πρόταση που έχει υποβάλλει ο Νίκος Μπάμπαλος στον ομόλογό του από το Μαρούσι προκειμένου να δοθεί η ευκαιρία στους Μαρουσιώτες να ενημερώνονται για ό,τι συμβαίνει στην πόλη τους, όπως κάνουν και οι Ηρακλειώτες από την συχνότητα του Επικοινωνία 94FM.

«Με τον Θεόδωρο έχουμε μια άριστη σχέση συνεργασίας και κατανόησης επί των θεμάτων κοινού ενδιαφέροντος, πυκνώνοντας τις μεταξύ μας συναντήσεις ώστε να διαμορφώσουμε πεδία κοινής δράσης που θα ωφελήσουν τους κατοίκους και των δύο δήμων. Από τις μεγάλες ή μικρές διεκδικήσεις, μέχρι έργα που μπορούμε να κάνουμε με τις δικές μας δυνάμεις, θα συνεχίσουμε να έχουμε διαρκείς επαφές και μεταξύ μας και με τους υπόλοιπους γείτονές μας. Μια καλή δημοτική αρχή μπορεί να κάνει πολλά για την πόλη της. Όταν όμως συνεργάζονται δήμαρχοι με το ίδιο μεράκι και όρεξη για δουλειά, μπορούν να γίνουν ακόμα περισσότερα», το σχόλιο του Νίκου Μπάμπαλου.

 

Σχετικά αρχείαΣε άριστη συνεργασία οι δήμαρχοι Αμαρουσίου και Ηρακλείου Αττικής σχεδιάζουν από κοινού δράσεις προς όφελος των δημοτών

 

Scroll to Top