Θεόδωρος Αμπατζόγλου

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors

Συνάντηση εργασίας του Δημάρχου Αμαρουσίου Θ. Αμπατζόγλου με τον Πρόεδρο του ΟΚΟΙΠΑΔΑ Π. Κόνιαρη

Θ. Αμπατζόγλου: «Το Μαρούσι θα πρωτοπορήσει και το 2021 με δράσεις κοινωνικής αλληλεγγύης και εθελοντισμού»

Οδηγίες από τον Δήμαρχο Αμαρουσίου Θεόδωρο Αμπατζόγλου έλαβε ο Πρόεδρος του  Οργανισμού Κοινωνικής Πολιτικής και Αλληλεγγύης του Δήμου Πέτρος Κόνιαρης όσο αφορά το πλαίσιο δράσεων και ενεργειών που θα πρέπει να λάβουν χώρα στο Μαρούσι το 2021.

Ο Δήμαρχος Αμαρουσίου αναφέρθηκε στο γεγονός της πανδημίας η οποία έχει τροποποιήσει το περιβάλλον άσκησης κοινωνικής πολιτικής καθώς όλο και περισσότεροι συμπολίτες μας βρίσκονται σε δυσχερή θέση, είτε λόγω ανεργίας, είτε διότι ο αναγκαίος αυτοπεριορισμός δημιουργεί νέες συνθήκες και ανάγκες για υποστήριξη.

Συγκεκριμένα ο κ. Θ. Αμπατζόγλου δήλωσε: «Η υγειονομική κρίση έχει επιφέρει σημαντικές αλλαγές στη ζωή μας και ειδικά σε συγκεκριμένες κοινωνικές ομάδες. Το Μαρούσι θα σταθεί στο ύψος των περιστάσεων και θα εντείνει τις δράσεις του όπως το «Πρόγραμμα Βοήθεια στο Σπίτι» (οικογενειακή και νοσηλευτική φροντίδα), το «Κοινωνικό Παντοπωλείο» και άλλες πολλές, προκειμένου κανείς Μαρουσιώτης να μην νιώσει μόνος ή αβοήθητος. Σε αυτή την προσπάθεια, σημαντικό ρόλο παίζουν οι εθελοντές και χορηγοί που με την καθημερινή τους παρουσία στηρίζουν το κοινωνικό έργο του Δήμου μας. Ποτέ όμως δεν είναι αρκετοί. Έτσι το 2021, καλούμε όλους τους Μαρουσιώτες που μπορούν, να συνδράμουν τις Κοινωνικές Υπηρεσίες του Δήμου μας στη δημιουργία της απαραίτητης ομπρέλας κοινωνικής προστασίας. Στο πλαίσιο αυτό ευχαριστούμε θερμά τον Γυμναστικό Σύλλογο Αμαρουσίου και τον Πρόεδρό του Κων/νο Κουτσούκο για τη διαρκή παρουσία τους σε αυτό το κάλεσμα και για την πρόσφατη συνεισφορά τους σε είδη πρώτης ανάγκης και τρόφιμα για τους ευάλωτους Μαρουσιώτες».

The gallery was not found!
Scroll to Top