Θεόδωρος Αμπατζόγλου

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors

Συνάντηση Δημάρχων Θ. Αμπατζόγλου & Η. Αποστολόπουλου με Υπουργό Εσωτερικών Μ. Βορίδη

Συνάντηση του Προέδρου του ΙΤΑ & Δημάρχου Παπάγου – Χολαργού Ηλία Αποστολόπουλου και του Αντιπροέδρου του ΙΤΑ & Δημάρχου Αμαρουσίου Θεόδωρου Αμπατζόγλου με τον Υπουργό Εσωτερικών Μάκη Βορίδη

Συνάντηση εργασίας πραγματοποιήθηκε στο Υπουργείο Εσωτερικών όπου ο Υπουργός Μάκης Βορίδης υποδέχθηκε τη διοίκηση του Ινστιτούτου Τοπικής Αυτοδιοίκησης (ΙΤΑ) τον Πρόεδρο και τον Αντιπρόεδρο, Δήμαρχο Παπάγου – Χολαργού Ηλία Αποστολόπουλο και Δήμαρχο Αμαρουσίου Θεόδωρο Αμπατζόγλου αντίστοιχα και τον Γεν. Δντη του ΙΤΑ Δημήτρη Σούφρα.

Οι κ.κ. Αποστολόπουλος και Αμπατζόγλου παρουσίασαν στον κ. Βορίδη τη δράση του Ινστιτούτου που αποτελεί το Επιστημονικό όργανο της Κεντρικής Ένωσης Δήμων Ελλάδας (ΚΕΔΕ), διερευνώντας παράλληλα τις δυνατότητες συνεργασίας με το Υπουργείο όσο αφορά τις αναπτυξιακές πρωτοβουλίες και τη δυνατότητα παραγωγής μελετών για όλο το φάσμα λειτουργίας της Τοπικής Αυτοδιοίκησης.

Επιπλέον συζητήθηκαν ευρύτερα ζητήματα της Τοπικής Αυτοδιοίκησης όπως ο εκλογικός νόμος,  η μείωση της γραφειοκρατίας, οι συναρμοδιότητες μεταξύ φορέων καθώς και ειδικότερα θέματα που αφορούν στους Δήμους  Παπάγου – Χολαργού και Αμαρουσίου.

Scroll to Top