Θεόδωρος Αμπατζόγλου

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors

Συναντήσεις του Δημάρχου Αμαρουσίου Θεόδωρου Αμπατζόγλου με Εξωραϊστικούς και Πολιτιστικούς Συλλόγους της πόλης

Συναντήσεις με Συλλόγους της πόλης του Αμαρουσίου πραγματοποίησε ο Δήμαρχος Θεόδωρος Αμπατζόγλου τις προηγούμενες ημέρες, στο Δημαρχείο, στο πλαίσιο της διαρκούς διαβούλευσης της Δημοτικής Αρχής με τη Μαρουσιώτικη κοινωνία.

 

Συνάντηση με τον Πολιτιστικό Σύλλογο Βορρέ Αμαρουσίου

Τα θέματα που συζητήθηκαν αφορούσαν

  • Τροποποίηση ΓΠΣ και διάφορες πολεδομικές μελέτες της περιοχής
  • Γενικότερη αξιοποίηση κτήματος Καρέλλα
  • Ασφαλτοστρώσεις
  • Μεταφορά του 6ου Γενικού Λυκείου

Στη συνάντηση παρόντες εκ μέρους της Δημοτικής Αρχής ακόμη οι Αντιδήμαρχοι Κων/νος Ρώτας και Ευάγγελος Κάββαλος, στελέχη των Τεχνικών Υπηρεσιών του Δήμου, ενώ από την πλευρά του Συλλόγου ο Πρόεδρος Δούκας Γεώργιος και τα μέλη Δημήτρης Δαναλάκης, Σωτήρης Ρίζος και Αντώνης Κλαδής.

 

Συνάντηση με τον Εξωραϊστικό Σύλλογο Ηπειρωτών Αμαρουσίου «Ο Άγιος Γεώργιος»

Τα θέματα που συζητήθηκαν αφορούσαν

  • Ενέργειες του Δήμου Αμαρουσίου για την ένταξη της περιοχής στο σχέδιο πόλης.

Στη συνάντηση παρόντες εκ μέρους της Δημοτικής Αρχής ακόμη οι Αντιδήμαρχοι Κων/νος Ρώτας και Επαμεινώνδας Κατσιγιάννης και από την πλευρά του Συλλόγου ο Πρόεδρος  Ιωάννης Γιαννέλας ο Ταμίας Νικόλαος Τζάλλας και τα μέλη Γεώργιος Σπόνιας, Γερώργιος Μάντζιος, Γεώργιος Τζάλας Γιάννης Τσόγκρης και Αντωνία Πρόκου.

Ο κ. Θ. Αμπατζόγλου, μετά το πέρας των συναντήσεων δήλωσε: «Αποτελεί πάγια τακτική μας η διαρκής διαβούλευση με τους πολίτες και τους Συλλόγους του Δήμου μας. Αντιμετωπίζουμε πάντα με την ίδια σοβαρότητα και ευθύνη τα θέματα όλων των περιοχών, έτσι ώστε όλο το Μαρούσι να αναπτύσσεται με την ίδια ταχύτητα. Τα τελευταία 3 χρόνια έγιναν πολλά και σημαντικά βήματα. Συνεχίζουμε με την ίδια βούληση».

The gallery was not found!

 

 

Scroll to Top