Θεόδωρος Αμπατζόγλου

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors

Συναντήσεις του Δημάρχου Αμαρουσίου Θ. Αμπατζόγλου με την Αντιπεριφερειάρχη του Β. Τομέα Αθηνών Λ. Κεφαλογιάννη και με τον νέο Πρόεδρο του ΙΓΕ Β. Έξαρχο

Θ. Αμπατζόγλου: «Συνεργασία με την Περιφέρεια Αττικής για σειρά θεμάτων – Ενώνουμε δυνάμεις με το ΙΓΕ για την προστασία του δάσους Συγγρού»

Δύο διαδοχικές συναντήσεις πραγματοποίησε ο Δήμαρχος Αμαρουσίου Θεόδωρος Αμπατζόγλου την Πέμπτη 1η Οκτωβρίου 2020, πρώτα με την Αντιπεριφερειάρχη του Βορείου Τομέα Αθηνών Λουκία Κεφαλογιάννη και στη συνέχεια με τον νέο  Πρόεδρο του Ινστιτούτου Γεωπονικών Επιστημών Βασίλειο Έξαρχο.

Η κα Λ. Κεφαλογιάννη, έθεσε στον κ. Θ. Αμπατζόγλου  το θέμα της εύρεσης έδρας στα Βόρεια Προάστια για τη στέγαση του Κέντρου Ενημέρωσης και Υποστήριξης Δανειοληπτών και επιπλέον συζητήθηκαν και σειρά άλλων θεμάτων κοινωνικού ενδιαφέροντος στο πλαίσιο συνεργασίας του Δήμου Αμαρουσίου με την Περιφέρεια Αττικής.

Τον Δήμαρχο Αμαρουσίου Θεόδωρο Αμπατζόγλου στη συνέχεια επισκέφτηκε στο Δημαρχείο ο νέος  Πρόεδρος του Ινστιτούτου Γεωπονικών Επιστημών Βασίλειος Έξαρχος.

Ο κ. Θ. Αμπατζόγλου ευχήθηκε καλή δύναμη στον νέο Πρόεδρο του ΙΓΕ και δήλωσε την αμέριστη συμπαράσταση του Δήμου στα ζητήματα που αφορούν στην προστασία του δάσους Συγγρού, στη συντήρηση και ανάδειξη του κληροδοτήματος της Ιφιγένειας Συγγρού και σε όλες τις ενέργειες που πρέπει να γίνουν προκειμένου περισσότεροι πόροι να διατεθούν για την προάσπιση αυτού του σημαντικού πνεύμονα πρασίνου της Αττικής.

Ο κ. Β. Έξαρχος από τη δική του πλευρά, τόνισε την πρόθεση για μία παραγωγική συνεργασία με τον Δήμο Αμαρουσίου και άμεσα τη δημιουργία στοχοδιαγράμματος για τις επόμενες από κοινού ενέργειες.

Παρόντες στη συνάντηση με τον νέο Πρόεδρο του ΙΓΕ ήταν οι Αντιδήμαρχοι Σπύρος Σταθούλης και Στέφανος Τσιπουράκης, η Αντιπεριφερειάρχης Βορείου Τομέα Αθηνών Λουκία Κεφαλογιάννη, ο πρώην Πρόεδρος του ΙΓΕ Νικόλαος Θυμάκης και το μέλος του ΔΣ του ΙΓΕ Γεωργία Ρεμπούτσικα.

 

Σχετικά αρχείαΣτιγμιότυπο από τις συναντήσεις του Δημάρχου Αμαρουσίου Θεόδωρου Αμπατζόγλου με την Αντιπεριφερειάρχη του Βορείου Τομέα Αθηνών Λουκία Κεφαλογιάννη και με τον νέο Πρόεδρο του Ινστιτούτου Γεωπονικών Επιστημών Βασίλειο Έξαρχο

 

Scroll to Top