Θεόδωρος Αμπατζόγλου

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors

Στον Φιλανθρωπικό Αγώνα Δρόμου για το Νεανικό Διαβήτη και την Αιμοδοσία από την Ελληνογαλλική Σχολή Ουρσουλινών εκπροσωπήθηκε ο Δήμος Αμαρουσίου

Στέλνοντας το μήνυμα «Μαζί για τους άλλους» δεκάδες παιδιά του Δημοτικού Σχολείου της Ελληνογαλλικής Σχολής Ουρσουλινών συμμετείχαν στο Φιλανθρωπικό Αγώνα Δρόμου για το Νεανικό Διαβήτη, με σύμμαχο την Πανελλήνια Ένωση Αγώνος κατά του Νεανικού Διαβήτη (Π.Ε.Α.Ν.Δ.), με σκοπό την ενημέρωση και την ευαισθητοποίηση για τον σακχαρώδη διαβήτη.

Ο αγώνας διεξήχθη στους χώρους της Ελληνογαλλικής Σχολής Ουρσουλινών, την Κυριακή 19 Μαρτίου 2023, παράλληλα με την εθελοντική αιμοδοσία από τον Ελληνικό Ερυθρό Σταυρό και τη δυνατότητα εγγραφής νέων εθελοντών δοτών μυελού των οστών.

Τον Δήμαρχο Αμαρουσίου Θεόδωρο Αμπατζόγλου εκπροσώπησε η Αντιδήμαρχος Αθλητισμού Πολιτισμού, Επικοινωνίας και Δημοσίων Σχέσεων Ρένα Χαλιώτη.

Η κα Χαλιώτη μεταφέροντας στη Διεύθυνση του Σχολείου τους θερμούς χαιρετισμούς και την αμέριστη στήριξη του Δημάρχου κου Αμπατζόγλου σε δράσεις με κοινωνικό πρόσημο, όπως η διπλή διοργάνωση από το Δημοτικό Σχολείο της Ελληνογαλλικής Σχολής Ουρσουλινών, υπογράμμισε την ιδιαίτερη αξία που έχει για το Δήμο Αμαρουσίου ο εθελοντισμός και η κοινωνική αλληλεγγύη, τομείς που προωθεί με τη διοργάνωση εθελοντικών δράσεων, αλλά και συμμετέχοντας σε δράσεις άλλων φορέων.
Στόχος μας –πρόσθεσε- είναι η ενίσχυση του εθελοντικού κινήματος, απλώνοντας όλοι μαζί με τη συνδρομή των εθελοντών μας δίχτυ κοινωνικής προστασίας στους ευπαθείς συμπολίτες μας.
Η κα Χαλιώτη συνεχάρη τους διοργανωτές για την πρωτοβουλία, αλλά και τους γονείς και τους μαθητές για τη συμμετοχή τους, εκφράζοντας τη διαβεβαίωση ότι ο Δήμος Αμαρουσίου θα στηρίζει κάθε πρωτοβουλία επ’ ωφελεία του κοινωνικού συνόλου.

Στις δράσεις παραβρέθηκαν επίσης η Αντιπεριφερειάρχης Βόρειου Τομέα Αθηνών Λουκία Κεφαλογιάννη, ο Αντιπεριφερειάρχης Υγείας Γιάννης Κεχρής, ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Δημήτρης Σμυρνής και ο χρυσός Ολυμπιονίκης στους κρίκους Δημοσθένης Ταμπάκος.

The gallery was not found!

 

 

Scroll to Top