Θεόδωρος Αμπατζόγλου

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors

Στο πλευρό του Δημάρχου Αμαρουσίου Θεόδωρου Αμπατζόγλου ο Στέφανος Τσιπουράκης και η Μαρία Γώγου

Παρά το ότι δεν θα είναι υποψήφιοι δημοτικοί σύμβουλοι στις επερχόμενες αυτοδιοικητικές εκλογές της 8ης Οκτωβρίου, ο ιατρός γαστρεντερολόγος και νυν Αντιδήμαρχος Πολιτικής Προστασίας και Δημόσιας υγείας Στέφανος Τσιπουράκης και η ιατρός καρδιολόγος, Επιστημονική υπεύθυνη του Κέντρου Υγείας Αμαρουσίου και Δημοτική Σύμβουλος Μαρία Γώγου, δηλώνουν την αμέριστη στήριξη τους στον Δήμαρχο Αμαρουσίου Θεόδωρο Αμπατζόγλου και το συνδυασμό «Το Μαρούσι Ψηλά!»

Ειδικότερα ο κ. Στέφανος Τσιπουράκης κατά τη διάρκεια προηγούμενου Δημοτικού Συμβουλίου δήλωσε πως θέτοντας τις επιστημονικές προτεραιότητες επιλέγει για την επόμενη περίοδο να μην είναι εκ νέου υποψήφιος, ωστόσο θα στηρίζει τον Δήμαρχο κ. Θεόδωρο Αμπατζόγλου με τον οποίο τον συνδέει μακροχρόνια φιλία και εκτίμηση, αναγνωρίζοντας το έργο του και τις κοινές προσπάθειες και θα βρίσκεται πάντα δίπλα στον ίδιο και στις ανάγκες της πόλης.

Από τη δική της πλευρά η κα Μαρία Γώγου, λόγω της θέσης της ως επιστημονική υπεύθυνη στο Κέντρο Υγείας Αμαρουσίου και του ειδικού καθεστώτος που απαγορεύει την υποψηφιότητά της, δηλώνει την αμέριστη στήριξή της στον Δήμαρχο  κ. Θεόδωρο Αμπατζόγλου και σημειώνει πως η ίδια θα συνεχίσει να βρίσκεται στο πλευρό και της νέας Δημοτικής Αρχής και του Δημάρχου και πως το Κέντρο Υγείας θα είναι πάντα πυλώνας υγείας των Δημοτών Αμαρουσίου, στο πλαίσιο της πάντα εξαιρετικής συνεργασίας με τον Δήμο.

Scroll to Top