Θεόδωρος Αμπατζόγλου

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors

Στο παραμυθένιο εορταστικό σκηνικό στην Πλατεία Αγίας Λαύρας Αμαρουσίου μικρά και μεγάλα παιδιά ανακαλύπτουν την μαγεία των Χριστουγέννων

Θ. Αμπατζόγλου: Θέλουμε τα παιδικά χαμόγελα να «φωτίσουν» την πόλη μας και μικροί και μεγάλοι να γευτούν τη χαρά των εορτών

Σε ένα εορταστικό λαμπερό σκηνικό μεταμορφώθηκε η Πλατεία Αγίας Λαύρας, χαρίζοντας όμορφες και χαρούμενες στιγμές στον καθένα συντροφιά με τα αγαπημένα του πρόσωπα.

Το μοναδικό παγοδρόμιο, τα θεματικά σπιτάκια διακοσμημένα στο πνεύμα των ημερών με πολλαπλές δραστηριότητες για παιδιά, θεατρικά και μουσικά δρώμενα, το Χωριό του Άη Βασίλη όπου η φαντασία συναντά την πραγματικότητα με παραμυθένιες φιγούρες και διασκεδαστικές δραστηριότητες, το πάρκο με τα φουσκωτά, καθώς και το γιορτινό τρενάκι που κάνει τους επισκέπτες δωρεάν βόλτα στην καρδιά της πόλης, συνθέτουν με συναρπαστικό τρόπο την Χριστουγεννιάτική ατμόσφαιρα στην Πλατεία Αγίας Λαύρας.

Στο πλαίσιο των εορταστικών εκδηλώσεων, η Βορέειος Βιβλιοθήκη του Δήμου Αμαρουσίου και η Κοινωφελής Επιχείρηση (ΚΕΔΑ) παρουσίασαν με μεγάλη επιτυχία και με τη συμμετοχή δεκάδων παιδιών διαδραστικό παιχνίδι για την αξία του δώρου και της προσφοράς, εμπνευσμένο από τα βιβλία «Ένα δώρο για τον καθένα» και «Η ευχή του Νικόλα». Εμψυχώτρια του παιχνιδιού ήταν η δασκάλα θεατρικού παιχνιδιού του Κέντρου Τέχνης και Πολιτισμού κα Αφροδίτη Κορέτση.

Την εκδήλωση χαιρέτησε ο Πρόεδρος της Κοινωφελούς Επιχείρησης Δήμου Αμαρουσίου κ. Νικόλαος Πέππας, ο οποίος συνεχάρη τους συντελεστές της εορταστικής δράσης και μεταφέροντας τις ευχές και το μήνυμα του Δημάρχου Αμαρουσίου κου Θεόδωρου Αμπατζόγλου σημείωσε:

«Στο Μαρούσι όλοι είναι προσκεκλημένοι για να χαρούν όμορφες γιορτινές στιγμές με τα αγαπημένα τους πρόσωπα. Θέλουμε τα παιδικά χαμόγελα να «φωτίσουν» την πόλη μας και μικροί και μεγάλοι να γευτούν τη χαρά των εορτών. «Χρόνια Πολλά» και «Καλά Χριστούγεννα» σε όλους και στον καθένα χωριστά.»  

Στο τέλος της εκδήλωσης ο Πρόεδρος της ΚΕΔΑ προσέφερε σε όλα τα παιδιά που συμμετείχαν στην εορταστική δράση από ένα εισιτήριο για όλα τα παιχνίδια στο Χωριό του Άη Βασίλη.

 

Σχετικά αρχείαΣτο παραμυθένιο εορταστικό σκηνικό στην Πλατεία Αγίας Λαύρας Αμαρουσίου μικρά και μεγάλα παιδιά ανακαλύπτουν την μαγεία των Χριστουγέννων_1

 

Scroll to Top