Θεόδωρος Αμπατζόγλου

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors

Στο εορτασμό της 9ης Πανελλήνιας Ημέρας Σχολικού Αθλητισμού στο 18ο Δημοτικό Σχολείο και στη Α’ Τάξη του 1ου Πειραματικού Γυμνασίου εκπροσωπήθηκε ο Δήμος Αμαρουσίου

Με κοινό σύνθημα «ΆΘΛΗΣΗ κάθε μέρα, ΥΓΕΙΑ μια ΖΩΗ» τα σχολεία της πόλης του Αμαρουσίου γιόρτασαν την 9η Πανελλήνια Ημέρα Σχολικού Αθλητισμού και την Ευρωπαϊκή Ημέρα Σχολικού Αθλητισμού, την Παρασκευή 30 Σεπτεμβρίου 2022.

Το Δήμαρχο Αμαρουσίου κ. Θεόδωρο Αμπατζόγλου εκπροσώπησε η Πρόεδρος της Δημοτικής Επιτροπής Παιδείας κα Ελένη Λέκκα στις δράσεις άθλησης και περιπάτου του 18ου δημοτικού σχολείου και της Α΄ τάξης του 1ου Πειραματικού Γυμνασίου Αμαρουσίου αντίστοιχα.

Οι μαθητές/τριες του 18ου δημοτικού σχολείου με το διευθυντή κ. Αθανάσιο Γρίβα γιόρτασαν την ημέρα που ήταν αφιερωμένη στα οφέλη της άσκησης και στα αθλητικά ιδεώδη του Ευ Αγωνίζεσθαι, στο Κτήμα Συγγρού με αγώνες ανωμάλου δρόμου, αγώνες ταχύτητας, παιχνίδια ποδοσφαίρου κ.α., υπό την καθοδήγηση  του καθηγητή Φυσικής Αγωγής κ. Νώντα Μπάιμπα. Η κα Λέκκα έδωσε την εκκίνηση στους αγώνες ανωμάλου δρόμου, εκφράζοντας την αγάπη και τη σταθερή στήριξη της Δημοτικής Αρχής στη νέα γενιά.

Παράλληλα, η Α’ Τάξη του 1ου Πειραματικού Γυμνασίου αφιέρωσε την ημέρα σε μία περιήγηση και γνωριμία με την πόλη του Αμαρουσίου, με σταθμούς στους σημαντικότερους πολιτιστικούς χώρους, όπως η Δημοτική Πινακοθήκη, η Δημοτική Βιβλιοθήκη, κ.α.
Ακολούθως τα παιδιά με τη συνοδεία της διευθύντριας Δήμητρας Χατζέλη και των καθηγητών Γεωργία Τράντου, Αικατερίνη Ρουμπή, Ελισσάβετ Σάρδη, Αγγελική Σαράντου και Κωνσταντίνα Σαλαπάτα      κατέληξαν στο Δημαρχείο Αμαρουσίου όπου τους υποδέχθηκαν ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Δημήτρης Σμυρνής και η Πρόεδρος της Δημοτικής Επιτροπής Παιδείας Ελένη Λέκκα.

Η Πρόεδρος κα Ελένη Λέκκα συνομίλησε με τα παιδιά και μετέφερε το θερμό χαιρετισμό του Δημάρχου κου Θεόδωρου Αμπατζόγλου, υπογραμμίζοντας τα οφέλη της άθλησης και προτρέποντας τα παιδιά να κάνουν τον αθλητισμό και τη σωματική άσκηση τρόπο ζωής.

Ο Πρόεδρος κ. Δημήτρης Σμυρνής εκ μέρους του Δημοτικού Συμβουλίου ξενάγησε τους μαθητές και τις μαθήτριες στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου, απαντώντας σε ερωτήσεις των παιδιών για τη λειτουργία και τις αρμοδιότητές του.

 

The gallery was not found!

 

 

Scroll to Top