Θεόδωρος Αμπατζόγλου

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors

Στην κοπή πρωτοχρονιάτικης πίτας των εργαζομένων των Διευθύνσεων Περιβάλλοντος & Καθαριότητας του Δήμου Αμαρουσίου, ο Δήμαρχος Θεόδωρος Αμπατζόγλου

Θ. Αμπατζόγλου: «Δήμαρχος, Δημοτική Αρχή και υπάλληλοι, έχουμε ένα και μόνο σκοπό να υπηρετούμε τον Πολίτη»

Τη Δευτέρα  21 Φεβρουαρίου 2022 ο Δήμαρχος Αμαρουσίου Θεόδωρος Αμπατζόγλου παραβρέθηκε στην κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας των εργαζομένων των Διευθύνσεων Περιβάλλοντος & Καθαριότητας του Δήμου στις εγκαταστάσεις του Αμαξοστασίου, παρουσία του Αντιδημάρχου Καθαριότητας & Εξωτερικών Συνεργείων Επαμεινώνδα Κατσιγιάννη και των στελεχών των Διευθύνσεων.

Ο Δήμαρχος κατά το σύντομο χαιρετισμό του ευχαρίστησε όλες και όλους για την προσφορά τους στην ευταξία της πόλης και ιδιαιτέρως για τη μάχη που έδωσαν κατά τη διάρκεια της πρωτοφανούς κακοκαιρίας «Ελπίς».

Ο κ. Θ. Αμπατζόγλου δεν παρέλειψε να αναφερθεί και να υπενθυμίσει το ρόλο του Δημάρχου, της Δημοτικής Αρχής και των υπαλλήλων του Δήμου που δεν είναι άλλος από την εξυπηρέτηση του Πολίτη. Σημείωσε πως η Δημοτική Αρχή απέδειξε αυτά τα δύο χρόνια πως είναι στο πλευρό των εργαζομένων και πως καθημερινά θα προσπαθεί για την βελτίωση των συνθηκών εργασίας με σκοπό την αποτελεσματικότερη εκτέλεση του έργου.

Ο Δήμαρχος στη συνέχεια συνομίλησε με τα στελέχη της Διεύθυνσης Καθαριότητας και ενημερώθηκε για τις τρέχουσες εργασίες όπως πλύση κάδων απορριμμάτων που πραγματοποιείται μετά από πολλά χρόνια στο Μαρούσι και περισυλλογή κλαδεμάτων καθώς και για την παραλαβή των νέων οχημάτων & οχημάτων έργου (23) που ξεκίνησε την προηγούμενη εβδομάδα και θα φέρουν μεγάλη αλλαγή στην εικόνα της πόλης.

The gallery was not found!
Scroll to Top