Θεόδωρος Αμπατζόγλου

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors

Στην κοπή πίτας του Οργανισμού Κοινωνικής Πολιτικής & Αλληλεγγύης Δήμου Αμαρουσίου (ΟΚΟΙΠΑΔΑ), ο Δήμαρχος Θεόδωρος Αμπατζόγλου

Θ. Αμπατζόγλου «Ο Ο.ΚΟΙ.Π.Α.Δ.Α. αποτελεί την εμπροσθοφυλακή του Δήμου μας»

Την Παρασκευή 11 Φεβρουαρίου 2022 ο Δήμαρχος Αμαρουσίου Θεόδωρος Αμπατζόγλου παραβρέθηκε στην κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας του Ο.ΚΟΙ.Π.Α.Δ.Α, παρουσία του Πρόεδρου Πέτρου Κόνιαρη, των Αντιπροέδρων Αικατερίνης Ιωάννου, Κώστα Αντωνόπουλου καθώς και υπολοίπων μελών ΔΣ και εργαζόμενων της δομής.

Κατά τη διάρκεια της σύντομης εκδήλωσης ο Δήμαρχος Θεόδωρος Αμπατζόγλου, ευχήθηκε σε όλους «Καλή Χρονιά», εξήρε το έργο του Προέδρου του ΟΚΟΙΠΑΔΑ των Αντιπροέδρων και των μελών του Δ.Σ και στελεχών καθώς και των εθελοντών και μεταξύ άλλων σημείωσε: «Στη δομή του Ο.ΚΟΙ.Π.Α.Δ.Α εκτελείται σημαντικό κοινωνικό έργο, λειτουργεί ως εμπροσθοφυλακή  του Δήμου. Ως Δημοτική Αρχή είμαστε περήφανοι για την προσφορά αυτής της κοινωνικής υπηρεσίας, γνωρίζοντας τη δουλειά που επιτελεί κάθε ένας ξεχωριστά για την προστασία των ευπαθών κοινωνικών ομάδων».

Με τη σειρά του ο Πρόεδρος του Ο.ΚΟΙ.Π.Α.Δ.Α Πέτρος Κόνιαρης ευχαρίστησε τον Δήμαρχο για την εμπιστοσύνη και στήριξη, καθώς και όλα τα μέλη, τους εργαζόμενους και τους εθελοντές της υπηρεσίας και υποσχέθηκε να ανταπεξέλθει με όλες του τις δυνάμεις στις απαιτήσεις του κοινωνικού έργου.

Στην κοπή της πίτας του Ο.ΚΟΙ.Π.Α.Δ.Α παραβρέθηκαν ακόμη:

ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Δημήτρης Σμυρνής, η Γραμματέας του Δημοτικού Συμβουλίου Μάντυ Ρώτα, ο Αντιδήμαρχος Πολεοδομίας Κώστας Ρώτας, ο Αντιδήμαρχος & μέλος Δ.Σ. Ο.ΚΟΙ.Π.Α.Δ.Α Γιάννης Ιωαννίδης, η Εντεταλμένη Σύμβουλος Φανή Λέκκα, οι Δημοτικοί Σύμβουλοι και μέλη ΔΣ ΟΚΟΙΠΑΔΑ Ηλίας Γιαννακάκος και Σπύρος Μπόγδανος καθώς και τα μέλη του Δ.Σ του Ο.ΚΟΙ.Π.Α.Δ.Α: Σπύρος Οικονόμου, Ανδρομάχη Τσουκαλά, Κατερίνα Σκιντζού, Βάλια Χριστακοπούλου, Ιωάννης Γιαννέλος, Έφη Μανιάτη, Παναγιώτα Ντάντα, Κλεοπάτρα Καρκάνη, Γρηγόρης Καραδήμας, Μπρούτα Πηνελόπη, Χάγερ Κυριάκος, Γιώργος Κασναφέρης.

Ακόμη η Διευθύντρια του Ο.ΚΟΙ.Π.Α.Δ.Α Κωνσταντίνα Πράτσα, η Προϊσταμένη των ΚΑΠΗ Ιωάννα Κομνηνού, η Προϊσταμένη Πρόνοιας Ευφροσύνη Γιαννακού, η Προϊσταμένη Κοινωνικής Ψυχικής Υγείας Φωτεινή Ιωαννίδη, η Πρόεδρος των Παιδικών Σταθμών Ζωή Ιορδάνου.

The gallery was not found!

 

Scroll to Top