Θεόδωρος Αμπατζόγλου

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors

Στιγμές γέλιου και χαράς για τα Μαρουσιωτάκια στις φθινοπωρινές βραδιές κινηματογράφου και θεάτρου του Δήμου

Φθινοπωρινές βραδιές κινηματογράφου και θεάτρου απόλαυσαν εκατοντάδες Μαρουσιωτάκια με τους γονείς τους, στις παιδικές παραστάσεις που τους προσέφερε δωρεάν ο Δήμος Αμαρουσίου για ένα χαρούμενο αποχαιρετισμό της θερινής κινηματογραφικής και θεατρικής περιόδου.

Οι μικροί φίλοι της 7ης Τέχνης, στην πλατεία Αγίας Λαύρας (23 Σεπτ.) είχαν την ευκαιρία να ψυχαγωγηθούν και να ζήσουν την περιπέτεια της νέας ταινίας της Disney και Pixar το «ΦΥΓΑΜΕ», στην οποία δύο αδέλφια-ξωτικά στα προάστια ενός φανταστικού κόσμου μπλέκονται σε μια απίθανη περιπέτεια για να ανακαλύψουν αν υπάρχει ακόμη μαγεία εκεί έξω.

Στον ίδιο χώρο επίσης  (24 Σεπτ.), πολύ γέλιο χάρισε στα παιδιά η ξεκαρδιστική, αλλά και συγκινητική ιστορία κινουμένων σχεδίων «Ο ΡΟΝ ΧΑΛΑΣΕ», που αφορά στην ιδιότυπο φιλία μεταξύ ενός γυμνασιόπαιδου και του ελαττωματικού του ρομπότ.

Για τους παιδικούς φίλους του θεάτρου, σε μορφή μουσικής παράστασης με χορό και τραγούδια για μικρούς και μεγάλους… παρουσιάστηκε στην Κεραμική Έκθεση (2 Οκτ.), το γνωστό παραμύθι του Άντερσεν «Η Μικρή Γοργόνα» διασκευασμένο και επικαιροποιημένο. Πολλά τα μηνύματα της παράστασης στα παιδιά, καθώς αποτελεί έναν ύμνο για την αγάπη, τη διαφορετικότητα, αλλά και την ευαισθησία για την απέραντη θάλασσα με τους ατελείωτους θησαυρούς. (Σκηνοθεσία-Διασκευή- Στίχοι: Αλμπέρτο Εσκενάζη, Πρωταγωνιστές: Σάρα Εσκενάζη- Σαββίνα Πετρίδου, Γιώργος Τριανταφύλλου-Θανάσης Καφενταράκης, Μυριόκαλη Κόγιου)

Ο Αντιδήμαρχος Πολιτισμού και Αθλητισμού κ. Γιάννης Νικολαράκος μετέφερε στα παιδιά και τις οικογένειες τους το θερμό χαιρετισμό του Δημάρχου Αμαρουσίου κου Θεόδωρου Αμπατζόγλου, υπογραμμίζοντας ότι μέλημα της Δημοτικής Αρχής είναι να παρέχει ευκαιρίες στα παιδιά και στη νεολαία της πόλης για ποιοτικές στιγμές ψυχαγωγίας και διασκέδασης στηρίζοντας την τη Μαρουσιώτικη οικογένεια.

 Τις παραστάσεις διοργάνωσε η Διεύθυνση Αθλητισμού και Πολιτισμού του Δήμου Αμαρουσίου.

The gallery was not found!

 

 

Scroll to Top