Θεόδωρος Αμπατζόγλου

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors

Στη συνάντηση του Συλλόγου Σωρού και Λάκκας Κόττου Αμαρουσίου ο Δήμαρχος Θεόδωρος Αμπατζόγλου

Θ. Αμπατζόγλου: «Όσοι διασπείρουν ψευδείς ειδήσεις θα λάβουν τις απαντήσεις τους»

Στη συνάντηση του Εξωραϊστικού – Εκπολιτιστικού Συλλόγου «Ο Άγιος Ελευθέριος» Σωρού & Λάκκας Κόττου Αμαρουσίου παραβρέθηκε ο Δήμαρχος Θεόδωρος Αμπατζόγλου την Κυριακή 17 Οκτωβρίου 2021.

Ο κ. Θ. Αμπατζόγλου χαιρέτησε την πρώτη ανοιχτή εκδήλωση του Συλλόγου γίνεται μετά από ένα μεγάλο διάστημα περιορισμών των συναθροίσεων λόγω covid-19 και απευθυνόμενος προς τον Πρόεδρό του Αθανάσιο Νησιώτη στον Γ. Γραμματέα   και Πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου Δημήτρη Σμυρνή, και τα μέλη και φίλους της Ένωσης μεταξύ άλλων τόνισε: «Η συμβολή σας στον εξωραϊσμό και ανάπτυξη της περιοχής είναι σημαντική. Εξαιρετικό επίσης είναι το κοινωνικό σας έργο καθώς είστε δίπλα σε όλες τις δράσεις αλληλεγγύης του Δήμου και ο δυναμισμός σας στον τομέα αυτό αποτελεί παράδειγμα ανθρωπιάς και προσφοράς». Ο Δήμαρχος επίσης αναφέρθηκε στα πρόσφατα καιρικά φαινόμενα και σημείωσε: «Κάποιοι άδραξαν την ευκαιρία για να διασπείρουν ψευδείς ειδήσεις, ότι δήθεν ο προσφάτως ανακαινισμένος ΚΧ 9760 καταστράφηκε από την υπερχείλιση του Ρέματος Σαπφούς. Πέρα για πέρα αναληθές! Ήθελαν με αυτό τον τρόπο να κρύψουν τις δικές τους «καταστροφικές» αμέλειες όταν είχαν θέση ευθύνης στην Περιφέρεια Αττικής τη μόνη αρμόδια για τη διευθέτηση Ρεμάτων και σχετικών αντιπλημμυρικών έργων. Ο κόσμος όμως τους γνωρίζει όπως γνωρίζει πως αυτή η Δημοτική Αρχή πράττει ό,τι είναι ανθρωπίνως δυνατό για προασπίσει τη Δημόσια Ασφάλεια. Πολύ σύντομα θα λάβουν τις απαντήσεις τους και θα είναι πολύ πικρές».

Παρόντες στην εκδήλωση ήταν, επίσης, η Αντιπεριφερειάχης Βορείου Τομέα Αθηνών Λουκία Κεφαλογιάννη, Αντιδήμαρχοι, μέλη του Δημοτικού Συμβουλίου, εκπρόσωποι φορέων του Αμαρουσίου και κάτοικοι της περιοχής.

The gallery was not found!
Scroll to Top