Θεόδωρος Αμπατζόγλου

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors

Στη συνάντηση της Ένωσης Πελοποννησίων Αμαρουσίου ο Δήμαρχος Θεόδωρος Αμπατζόγλου

Θ. Αμπατζόγλου: «Οι Σύλλογοι της πόλης ισχυρός κρίκος κοινωνικής συνοχής»

Στη συνάντηση της Ένωσης Πελοποννησίων Αμαρουσίου παραβρέθηκε ο Δήμαρχος Θεόδωρος Αμπατζόγλου την Τετάρτη 6 Οκτωβρίου 2021.

Ο κ. Θ. Αμπατζόγλου χαιρέτησε την πρώτη ανοιχτή εκδήλωση της Ένωσης που γίνεται μετά από ένα μεγάλο διάστημα περιορισμών των συναθροίσεων λόγω covid-19 και απευθυνόμενος προς τον Πρόεδρό της και Πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου Δημήτρη Σμυρνή, την Αντιπρόεδρο Βάλια Χριστακοπούλου, τον Γ. Γραμματέα Θανάση Βλαχοπιώτη, τα μέλη και φίλους της Ένωσης μεταξύ άλλων τόνισε: «Η Ένωση Πελοποννησίων Αμαρουσίου είναι ένας από τους ιστορικούς Συλλόγους της πόλης που με τη δράση της, πολιτιστική και εθελοντισμού προσφέρει αξιόλογο έργο προς όφελος των συμπολιτών μας και αποτελεί ένα ισχυρό κρίκο κοινωνικής συνοχής». Ο Δήμαρχος επίσης αναφέρθηκε στο σημαντικό Δημοτικό έργο που γίνεται σε όλους τους τομείς στην πόλη και στη σημασία που δίνεται από την πλευρά της Δημοτικής Αρχής στη διαβούλευση με τους πολίτες και τους Συλλόγους.

Από τη δική του πλευρά ο κ. Δ. Σμυρνής, ευχαρίστησε τον Δήμαρχο για την παρουσία του και τη στήριξή του στις δράσεις της Ένωσης που μόνο σκοπό έχουν να δημιουργήσουν ένα δυνατό αποτύπωμα πολιτισμού και αλληλεγγύης στους Μαρουσιώτες πολίτες.

Παρόντες στην εκδήλωση ήταν, επίσης, Αντιδήμαρχοι, μέλη του Δημοτικού Συμβουλίου και εκπρόσωποι φορέων του Αμαρουσίου.

Scroll to Top