Θεόδωρος Αμπατζόγλου

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors

Στη «γιορτή τσικουδιάς 2022» της Ένωσης Κρητών Αμαρουσίου «Ο Κρηταγενής Ζευς», ο Δήμαρχος Αμαρουσίου Θεόδωρος Αμπατζόγλου

Στη «γιορτή τσικουδιάς 2022» που διοργάνωσε  η Ένωση Κρητών Αμαρουσίου «Ο Κρηταγενής Ζευς» με την υποστήριξη του Δήμου Αμαρουσίου και της Κοινωφελούς Επιχείρησης του Δήμου (ΚΕΔΑ), παραβρέθηκε ο Δήμαρχος Θεόδωρος Αμπατζόγλου μαζί με  εκατοντάδες φίλους της Ένωσης,  στους ήχους της λύρας, του μαντολίνου και του λαγούτου, στο Κλειστό Γυμναστήριο «Σπύρος Λούης», το Σάββατο 12 Νοεμβρίου 2022.

Στο χαιρετισμό του προς τους παριστάμενους ο Δήμαρχος Αμαρουσίου Θεόδωρος Αμπατζόγλου συνεχάρη τον Πρόεδρο Κωστή Σηφάκη και τα μέλη του Δ.Σ. της Ένωσης, που μέσα από πρωτοβουλίες και  δράσεις κρατούν ζωντανές τις κρητικές παραδόσεις.

Ο Πρόεδρος της Ένωσης κ. Κωστής Σηφάκης ευχαρίστησε τον Δήμαρχο Αμαρουσίου για την τιμητική παρουσία του στην εκδήλωση, εκφράζοντας τις θερμές ευχαριστίες του για την υποστήριξή του στις πολιτιστικές δράσεις της Ένωσης.

Την εκδήλωση τίμησαν ακόμη με την παρουσία τους ο Υπουργός Εργασίας και Κοινωνικών Υποθέσεων, Βουλευτής ΝΔ Β’ Αθηνών Βορείου Τομέα Κωστής Χατζηδάκης και η Αντιπεριφερειάρχης Βόρειου Τομέα Αθηνών Λουκία Κεφαλογιάννη.

Βραβεύτηκε ο καταξιωμένος Κρητικός καλλιτέχνης Αστρινός Ζαχαριουδάκης για την προσφορά του στην Κρητική Μουσική Παράδοση και τον πολιτισμό.

Παραβρέθηκαν:

Ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Δημήτρης Σμυρνής, οι Αντιδήμαρχοι Γιάννης Νικολαράκος, , Επαμεινώνδας Κατσιγιάννης, Βαγγέλης Κάββαλος, Κων/νος Ρώτας, ο Πρόεδρος του ΟΚΟΙΠΑΔΑ Πέτρος Κόνιαρης, η Πρόεδρος της Δημοτικής Επιτροπής Παιδείας και της Επιτροπής Ισότητας Ελένη Λέκκα, η Πρόεδρος της Σχολικής Επιτροπής Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Ελένη Βλάχου-Σταματάκη η  Αντιπρόεδρος της ΚΕΔΑ Κατερίνα Βουρλάκη,  η Γραμματέας του Δημοτικού Συμβουλίου Μαρία Δήμητρα Ρώτα, η Εντεταλμένη Σύμβουλος Τουριστικής Ανάπτυξης Φανή Λέκκα.

Ο Αντιπρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Κων/νος Βλάχος.

Ακόμη οι Δημοτικοί Σύμβουλοι Παναγιώτης Σαγρής, Σπύρος Μπόγδανος, καθώς και εκπρόσωποι συλλόγων και φορέων της πόλης.

Στην εκδήλωση παρόντες επίσης:

Η πρώην βουλευτής Β΄Αθήνας Μιλένα Αποστολάκη

O πρώην εκπρόσωπος τύπου της ΔΗΜΑΡ Ανδρέας Παπαδόπουλος

Από την Ένωση Κρητών ο Γενικός Γραμματέας Βαγγέλης Χαλκιαδάκης καθώς και μέλη.

Στη λύρα και στο τραγούδι ο Γρηγόρης Αλυσσανδράκης, στο λαγούτο και στο τραγούδι ο Γιώργος Αλεβίζος, στο λαγούτο ο Δημήτρης Συγλέτος και στην κιθάρα ο Άρης Κυριακάκης.

 

The gallery was not found!

 

Scroll to Top