Θεόδωρος Αμπατζόγλου

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors

Στη Χριστουγεννιάτικη φιλανθρωπική εκδήλωση του Συλλόγου Αθμονέων συμμετείχε ο Δήμαρχος Αμαρουσίου Θ. Αμπατζόγλου

Στη φιλανθρωπική εκδήλωση του Συλλόγου Αθμονέων που έχει γίνει πλέον θεσμός ενόψει των εορτών των Χριστουγέννων, παρέστη ο Δήμαρχος Αμαρουσίου κ. Θεόδωρος Αμπατζόγλου, με τη συμμετοχή δεκάδων μελών και φίλων του συλλόγου.

Σκοπός της εκδήλωσης που διοργανώνει κάθε χρόνο ο Σύλλογος Αθμονέων είναι η συγκέντρωση χρημάτων για τη στήριξη φιλανθρωπικών ιδρυμάτων. Φέτος το ποσόν που συγκεντρώθηκε θα διατεθεί για την στήριξη του συσσιτίου του Ιερού Ναού Κοιμήσεως της Θεοτόκου.

Ο Δήμαρχος Αμαρουσίου ευχήθηκε στους παριστάμενους «Χρόνια Πολλά» και «Καλές Γιορτές» με υγεία και πρόοδο για όλους, συγχαίροντας τα μέλη του Δ.Σ. του Συλλόγου για το πλούσιο κοινωνικό τους έργο.

Από την πλευρά του ο Πρόεδρος του Συλλόγου κ. Γιάννης Ιωαννίδης έδωσε τις δικές του εορταστικές ευχές στα μέλη και στους φίλους του συλλόγου, εκφράζοντας τις ευχαριστίες του για τη θερμή ανταπόκριση στο κάλεσμα κοινωνικής προσφοράς και αλληλεγγύης.

Την εκδήλωση διάνθισε μουσικά ο Μαρουσιώτης τραγουδιστής Αλέξανδρος Ιατρίδης με την μπάντα του.

Παραβρέθηκαν επίσης ο πατέρας Χρήστος Μαρούδας του Ιερού Ναού Κοιμήσεως της Θεοτόκου, ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Δημήτρης Σμυρνής, οι Αντιδήμαρχοι Στέφανος Τσιπουράκης, Γιάννης Νικολαράκος, ο Πρόεδρος του ΟΚΟΙΠΑΔΑ Πέτρος Κόνιαρης, η Πρόεδρος της Α/βάθμιας Σχολικής Επιτροπής Ελένη Βλάχου και η Εντεταλμένη Σύμβουλος Τουριστικής Ανάπτυξης Φανή Λέκκα, οι Σύμβουλοι του Δημάρχου Χρυσόστομος Σχινάς και Νικόλας Τακτικός και ο πρώην Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Θανάσης Βλαχοπιώτης.   

Επίσης η Αντιπεριφερειάρχης Βόρειου Τομέα Λουκία Κεφαλογιάννη, ο Αντιπεριφερειάρχης Δημόσιας Υγείας Γιάννης Κεχρής και οι Πρόεδροι των Συλλόγων της πόλης, Κορίνα Λιούτα Πρόεδρος Σικιαριδείου Ιδρύματος, Κωστής Σηφάκης Πρόεδρος της Ένωσης Κρητών Αμαρουσίου, Νίκος Νίντος Πρόεδρος Εκδρομικού Συλλόγου Αμαρουσίου, Έφη Μανιάτη Πρόεδρος Εικαστικού Πολιτιστικού  Συλλόγου «Πινακοθήκη», Μαριάννα Ζερβάκη Πρόεδρος ΠεΦιΠο και Σώματος Ελληνικού Οδηγισμού (παράρτημα Αμαρουσίου) Μάχη Νικολαράκου Πρόεδρος Εμπορικού Συλλόγου, Μίκα Καββάλου  Πρόεδρος Συλλόγου Αναβρύτων, Παναγιώτης Μακροποδάρας Πρόεδρος ΟΝΝΕΔ Αμαρουσίου, καθώς και εκπρόσωποι συλλόγων και τοπικών οργανώσεων.

The gallery was not found!
Scroll to Top