Θεόδωρος Αμπατζόγλου

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors

Σταδιακή επαναλειτουργία της Βορέειου Βιβλιοθήκης του Δήμου Αμαρουσίου

Ξεκίνησε η σταδιακή επαναλειτουργία των υπηρεσιών της Βορέειου Βιβλιοθήκης του Δήμου Αμαρουσίου, κατόπιν της υπ. Αριθμ. ΔΙα/Γ.Π.οικ. 31950/2021 Κοινής Υπουργικής Απόφασης (ΦΕΚ 2141/22/05/2021).

Κατά την πρώτη φάση επαναλειτουργίας λειτουργούν αποκλειστικά οι υπηρεσίες δανεισμού και επιστροφής τεκμηρίων του Τμήματος Δανειστικής Συλλογής.

Σημειώνεται ότι τα αναγνωστήρια του Παιδικού Τμήματος της Δανειστικής Συλλογής και το Τμήμα των Ηλεκτρονικών Υπολογιστών παραμένουν κλειστά. Για την επαναλειτουργία τους θα υπάρξει νεότερη ενημέρωση.

Κατά τους θερινούς μήνες θα λειτουργεί αναγνωστήριο στο Αίθριο της Βιβλιοθήκης, με υποχρεωτική την τήρηση των μέτρων πρόληψης και προστασίας από τη λοίμωξη covid-19.

Το αναγνωστικό κοινό καλείται να διαβάσει προσεκτικά τις οδηγίες της Βορέειου Βιβλιοθήκης σχετικά με τους όρους προσέλευσης και εξυπηρέτησής του, τόσο για την προστασία της δημόσιας υγείας, όσο και για τη διασφάλιση της εύρυθμης λειτουργίας της Βορέειου Βιβλιοθήκης στον ακόλουθο σύνδεσμο: https://voreeios.maroussi.gr/

Scroll to Top