Θεόδωρος Αμπατζόγλου

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors

Σημαντική η συμβολή της Πολιτικής Προστασίας του Δήμου Αμαρουσίου στα πρόσφατα φαινόμενα κακοκαιρίας

Θ. Αμπατζόγλου: «Πολιτική Προστασία και Εθελοντές αποτελούν δίχτυ ασφάλειας για κάθε Μαρουσιώτη»

Οι δυνάμεις Πολιτικής Προστασίας και οι Εθελοντές του Δήμου Αμαρουσίου επιχείρησαν με περίσσια αποφασιστικότητα τα προηγούμενα 24ωρα κατά την εκδήλωση των φαινομένων κακοκαιρίας, όπως άλλωστε πράττουν σε κάθε ανάλογη περίπτωση.

Σύμφωνα με το Επιχειρησιακό Σχεδιασμό για τη χειμερινή περίοδο, όπως αυτός παρουσιάστηκε κατά τη σύσκεψη του αρμοδίου οργάνου του Δήμου, την Τετάρτη 11 Νοεμβρίου 2020, με την παρουσία όλων των εμπλεκομένων φορέων, οι δυνάμεις Πολιτικής Προστασίας του Αμαρουσίου ευρισκόμενες σε 24ωρη επιφυλακή χρειάστηκε να επέμβουν σε πολλά περιστατικά όπως σε καθαρισμούς φρεατίων και απομάκρυνση φερτών υλικών, σε πτώσεις κλαδιών ή/και δέντρων ακόμη και σε τροχαίο ατύχημα όπου έπρεπε να σβηστεί φωτιά οχήματος και να διασφαλιστεί η απρόσκοπτη διέλευση επί του οδοστρώματος.

Ο κ. Θ. Αμπατζόγλου συγχαίροντας την Πολιτική Προστασία και τους Εθελοντές του Δήμου για την επιχειρησιακή τους ετοιμότητα δηλώνει: «Τις στιγμές των έντονων καιρικών φαινομένων αλλά και των φυσικών κινδύνων εν γένει, οι Δυνάμεις του Δήμου μας, επιφορτισμένες με την προάσπιση της ασφάλειας των πολιτών λειτουργούν με υποδειγματικό τρόπο, αψηφώντας την οποιοδήποτε αντιξοότητα. Στο νέο τεχνικό μας πρόγραμμα, ενισχύουμε το έργο τους με υπηρεσίες και μέσα και ταυτόχρονα αναβαθμίζουμε το ρόλο και την εκπαίδευση των Εθελοντών. Ταυτόχρονα συνεχίζουμε να διεκδικούμε, με τεκμηριωμένες μελέτες, από τους αρμόδιους φορείς, τα μεγάλα αντιπλημμυρικά έργα που τόσο ανάγκη έχει το Μαρούσι».

Επισυνάπτονται φωτογραφίες από την επιχειρησιακή δράση της Πολιτικής Προστασίας του Δήμου κατά τα τελευταία 24ωρα, σε διάφορα περιστατικά.

The gallery was not found!
Scroll to Top