Θεόδωρος Αμπατζόγλου

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors

Σημαντικές ψυχαγωγικές & εκπαιδευτικές παραστάσεις πραγματοποιήθηκαν για τα Μαρουσιωτάκια (Καραγκιόζης – Αττικούλης)

Με την υποστήριξη του Δήμου Αμαρουσίου και της αρμόδιας Διεύθυνσης Αθλητισμού & Πολιτισμού, πραγματοποιήθηκαν το προηγούμενο χρονικό διάστημα σημαντικές ψυχαγωγικές & εκπαιδευτικές παραστάσεις για τα παιδιά του Αμαρουσίου.

Συγκεκριμένα την Τετάρτη 18 Μαΐου 2022 και με αφορμή την παγκόσμια ημέρα των Μουσείων, στο Μουσείο Θεάτρου Σκιών «Ευγένιος Σπαθάρης» του Δήμου Αμαρουσίου, ο Θίασος Γιάννη Καπέλη παρουσίασε το έργο του Ευγένιου Σπαθάρη: «Ο Καραγκιόζης στη Χώρα των Κατεργαραίων».

Την Κυριακή 22 Μαϊου 2022, στην πλατεία Αγίας Λαύρας ο Δήμος Αμαρουσίου φιλοξένησε τη διαδραστική εκπαιδευτική παράσταση «Αττικούλης» αφιερωμένη στην Οδική Ασφάλεια από την Ειρήνη Φιλ. Κουτσαύτη, σε σκηνοθεσία Μαίρης Ιγγλέση.

Και στις δύο εκδηλώσεις ο Αντιδήμαρχος Αθλητισμού & Πολιτισμού Γιάννης Νικολαράκος, εκπροσωπώντας και μεταφέροντας του μήνυμα του Δημάρχου Αμαρουσίου Θεόδωρου Αμπατζόγλου διατύπωσε την ισχυρή βούληση της Δημοτικής Αρχής για την ανάδειξη της τοπικής πολιτιστικής κληρονομιάς και την παρουσίαση θεατρικών επιλογών και ειδικών παραστάσεων που ψυχαγωγούν και εκπαιδεύουν τα παιδιά της πόλης δημιουργώντας θετικά πρότυπα και εμπειρίες.

The gallery was not found!
Scroll to Top