Θεόδωρος Αμπατζόγλου

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors

Σε τελικό στάδιο το έργο διάνοιξης της οδού Αρετής – Καλαμά

Θ. Αμπατζόγλου: «Το Μαρούσι γίνεται περισσότερο λειτουργικό και ασφαλές»

Στο πλαίσιο αυτοψιών που πραγματοποιεί ο Δήμαρχος Αμαρουσίου Θεόδωρος Αμπατζόγλου στα εκτελούμενα έργα της πόλης, επισκέφτηκε το έργο διάνοιξης της οδού Αρετής – Καλαμά καθέτου της Μεσογείων, που είχε καθυστερήσει λόγω των αρχαιολογικών ευρημάτων του 2ου – 3ου αιώνα π.Χ.

Σε συνέχεια διαδικασιών και εγκρίσεων των αρχαιολογικών υπηρεσιών το έργο περατώνεται με την κατασκευή οδοστρώματος και τη διαμόρφωση των κείμενων σημείων.

Ο κ. Θ. Αμπατζόγλου αφού ενημερώθηκε από τον αρμόδιο Αντιδήμαρχο Τεχνικών Έργων Βαγγέλη Κάββαλο και τον εργολάβο για τη φάση περάτωσης του έργου δήλωσε: «Οι διανοίξεις οδών εντάσσονται στο τεχνικό πρόγραμμά μας για ένα Μαρούσι περισσότερο λειτουργικό και ασφαλές. Κάθε έργο βεβαίως μπορεί να παρουσιάσει ιδιαιτερότητες όπως αυτό λόγω των αρχαιοτήτων και άρα οι χρόνοι παράδοσης να μην είναι οι αναμενόμενοι. Ωστόσο με αποφασιστικότητα ξεπερνούμε τις όποιες δυσκολίες και αποδεικνύουμε στους Δημότες μας την αγάπη μας για την πόλη μας και όλες τις γειτονιές της».

Ο Δήμαρχος Αμαρουσίου είχε τη δυνατότητα να συνομιλήσει με κατοίκους της περιοχής οι οποίοι εξέφρασαν την ικανοποίησή τους για την ολοκλήρωση του έργου της διάνοιξης και για την προσοχή που δείχνει η Δημοτική Αρχή στις ανάγκες των πολιτών.

The gallery was not found!
Scroll to Top