Θεόδωρος Αμπατζόγλου

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors

Σε οικογενειακή ατμόσφαιρα τα μέλη του ΚΑΠΗ και ο Δήμαρχος Αμαρουσίου Θεόδωρος Αμπατζόγλου γιόρτασαν τον ερχομό των Χριστουγέννων

Εγκάρδιες ευχές με τα μέλη του ΚΑΠΗ αντάλλαξε ο Δήμαρχος Αμαρουσίου Θεόδωρος Αμπατζόγλου στη Χριστουγεννιάτικη γιορτή που διοργάνωσε στο Κεντρικό ΚΑΠΗ η Διοίκηση με τους εργαζόμενους, την Πέμπτη 22 Δεκεμβρίου 2022,στην πρώτη εορταστική συνάντηση,  μετά από 2,5 χρόνια αποχής λόγω covid.

Τα μέλη της χορωδίας του ΚΑΠΗ τραγούδησαν Χριστουγεννιάτικες μελωδίες και κάλαντα με τη συνοδεία δύο ακορντεόν και ευχήθηκαν μελωδικά «Χρόνια Πολλά» με υγεία και πρόοδο στον κ. Αμπατζόγλου.

Ο Δήμαρχος Αμαρουσίου ευχαρίστησε τα μέλη του ΚΑΠΗ για την αγάπη τους και ευχήθηκε «Καλές Γιορτές» σε όλους με υγεία, ειρήνη και πρόοδο, εκφράζοντας τη διαβεβαίωση ότι πάντα θα βρίσκεται στο πλευρό τους, με τιμή και αγάπη για τη σημαντική προσφορά τους στην κοινωνία.

Στην εορταστική εκδήλωση παραβρέθηκαν επίσης ο Πρόεδρος του ΟΚΟΙΠΑΔΑ κ. Πέτρος Κόνιαρης, ο Αντιπρόεδρος κ. Κώστας Αντωνόπουλος και μέλη του Δ.Σ. του ΟΚΟΙΠΑΔΑ.

Η επαναλειτουργία των ΚΑΠΗ ξεκίνησε σταδιακά από το προηγούμενο Σεπτέμβριο για όλες τις δραστηριότητες και τα προγράμματα στους χώρους των ΚΑΠΗ με ολιγομελή τμήματα, τηρουμένων όλων των υγειονομικών πρωτοκόλλων και των υγειονομικών διατάξεων, όπως τα τμήματα ζωγραφικής, ραπτικής, ξένων γλωσσών, εργοθεραπείας, γυμναστικής κ.α.

Οι εξωτερικές δράσεις όπως εκδρομές, θεατρικές παραστάσεις κ.α.  γίνονται κανονικά από τον προηγούμενο Μάιο.

The gallery was not found!

 

 

Scroll to Top